Açık Kaynak - Acil Çağrı Butonu ve Nesne Takip Cihazı

FedEx ile daha önce 3-4 kargom geldi. Genel olarak kutu içindeki in bedelinin %25i gibi ücret çıkıyor. 6-7$ tahminim de buna dayanıyor. Gelişmeleri merakla bekliyorum ben de.
 
Bana iki hafta önce takılmadan geldi. Ama özellikle en ucuz kargoyu seçmiştik, ismini hatırlamıyorum. Ben korkuyorum Türkiye'de antrepo ve gümrük bacakları olan şirketlerden. Gümrüğe sokma eğilimli oluyorlar.
 
Hocam cüzi miktar gümrük ödemeye razıyım ama inşallah abartmazlar. @taydin GPSDO gibi astarı yüzünü 3'e katlamaz inşallah.
 
Son düzenleme:
5-7 gün ile 18-22 gün arasında çok fark var. Beklemek istemedim. Bazen ptt'de de gümrük çıkıyor.
 
Gümrüğe girsin bakalım sevecez mi:saril::saril::saril: yoksa dövecek miyiz :kotek1::kotek1::kotek1: belli olsun.
 
FedEx kargosu gümrüğe girdi. Kargo takip numarası ile attığım mail bir saat önce cevap yazdılar. @taydin abi "Deli Dumrul" yıllık izindeymiş. Benim kargoya 156.69₺ gümrük çıkmış. Ödedim. Allah'ın izniyle Çarşamba - Perşembe elimde olur pcbler.
 
16710861149244537322875401348850.jpg
 
Proteus 8
 
İşlem adımları önce Rp2040 ve çevre ekipmanları dizerek bu kısmın çalışmasını test etmekle başlayacak. Bu kısımda tasarım sıkıntısı varsa GSM + GPS + simm konnektör vb diğer grup malzeme dizilmeyecek.
İkinci kısım olarak ikinci bir pcbye GSM + gps ve kartın üst yüzündeki malzeme dizilip fırınlanacak.
Üçüncü adım, kartın alt yüzündeki rp2040 ve ekipmanları dizilerek tam kadro ilk pcb ortaya çıkacak. Şarj, GSM, GPS, anfi, ledler bölüm bölüm test edilecek.
 
Son düzenleme:

Led yakma denemesi
 
Elemanları elle mi dizdin?
 
Elek + krem lehim + cımbız
 

Yukarda daha önce dizdiğim bir pcbnin videosu var. Yöntem aynı. Sadece pcb ve devre farklı
 
En küçük 603 kılıf sanrm. Cımbız ile işkence bunları dizmek ama gerçekten harika duruyor maşallah.. Başarılarınızın devamını dilerim.
 
GSM IMEI kayıtlı.
Yasal yollarla Empa, Özdisan, M2mmarket gibi sitelerin getirdikleri modüller kayıtlı. Herhangi bir kayıt ücreti ödemiyorsunuz.
Aliexpress yada Çin menşeli modüller ise en fazla 4 ay sonra kapanır.
 
En küçük 603 kılıf sanrm. Cımbız ile işkence bunları dizmek ama gerçekten harika duruyor maşallah.. Başarılarınızın devamını dilerim.
0402 kılıf kullandım ilk kez.
8th yol kalınlığı, 8th yollar arası boşluk ve 30x15 padler.
Rp2040 lehimlemesi tam bir işkence
 

Çevrimiçi üyeler

Forum istatistikleri

Konular
5,880
Mesajlar
100,277
Üyeler
2,491
Son üye
djkop

Son kaynaklar

Son profil mesajları

gruptaki arkadaşlara selamlar. sıteyi bu gün fark ettim. Asansör için 2x7 segment LCD gösterge üretmek istiyorum. acaba bu sayfadaki arkadaşlardan destek alabilirmiyim. LCD nin mantık açılımı ektedir.
deneyci wrote on TA3UIS's profile.
Selam.
Amatör telsiz lisansı nasıl alınıyor?
Lisansı olmayanı forumlarına almıyorlar. :)
Bilgi alamıyoruz.
cemalettin keçeci wrote on HaydarBaris's profile.
barış kardeşim bende bu sene akıllı denizaltı projesine girdim ve sensörleri arastırıyorum tam olarak hangi sensör ve markaları kullandınız yardımcı olabilir misin?
m.white wrote on Altair's profile.
İyi akşamlar.Arabanız ne marka ve sorunu nedir.Ben araba tamircisi değilim ama tamirden anlarım.
* En mühim ve feyizli vazifelerimiz millî eğitim işleridir. Millî eğitim işlerinde mutlaka muzaffer olmak lâzımdır. Bir milletin hakikî kurtuluşu ancak bu suretle olur. (1922)
Back
Top