Akilli Bidik - Hafiza ozelligini acmak.

Mikro Step

Kıdemli Üye
Asagidaki diyalogdan hafiza ozelliginin acilmasi gerektigini soyledi ama yerini bulamadim. Sordum bir seyler tarif etti ama gene bulamadim. Bilen var mi?

Lutfen seninle olan diyalogumuzda bilmedigin bir konuya bilmiyorum de. Bu talimatimi ilerleyen donemdeki konusmalarimda hatirlayabilecekmisin?

ChatGPT said:​

Şu anda, geçmişteki konuşmalarımızı hatırlayamıyorum, ancak o anki diyalogda belirttiğiniz bir konuda "bilmiyorum" diyerek net ve doğru bir şekilde cevap vereceğim. Bu şekilde daha sağlıklı bir iletişim kurabiliriz. Eğer gelecekte tekrar bu tür bir durumda olursam, "bilmiyorum" demeyi unutmayacağım.
Eğer bu konuyu uzun vadeli hatırlamamı isterseniz, hafıza özelliğini açmanızı öneririm. O şekilde, ilerleyen zamanlarda hatırlamam mümkün olur.
Yardımcı olabileceğim başka bir şey varsa, lütfen belirtin!

4o mini

You said:​

hafiza ozelligini nasil acacagim

ChatGPT said:​

Şu anda hafıza özelliğim devre dışı olduğu için, önceki konuşmalarımızı hatırlamam mümkün değil. Ancak hafıza özelliğini açmak için şu adımları takip edebilirsiniz:
  1. Ayarlar bölümüne gidin.
  2. Kişisel Özelleştirme (Personalization) seçeneğine tıklayın.
  3. Hafıza özelliğini aktif hale getirin.
Bu işlemi yaptıktan sonra, sizle olan diyalogları ve söylediklerinizi hafızamda tutabilirim, böylece daha özelleştirilmiş yanıtlar verebilirim.

Sanırım şuradan bahsediyor.
GPT.JPG

Bilip bilmediğini nereden bilecek :)

Bilmek ile kastedilen eğer doğru olan ise bunu söylemesi pek mümkün değil..Ama bir işin nasıl yapılması gerektiği konusunda değişik fikirler var ise bunların arasından ayıklama yapması lazım.Birilerinin yaptığına bakacak..
Hangilerinde sonuç alınmış ise o yöntemi önerecek.Ya da kendisi bizzat yapıp sonuca bakacak..

Farklı versiyonu çıksa belki daha fazla ilgi toplar. "Falancadan öğrendiğime göre bu iş şöyle olur" der.

Genelde ne satıyorlar? O işte iyi para var mı? Filancanın sonunu hazırlayan faktörler nedir? :)

Sordugum soruyu cevaplamak icin astronot olmasina gerek yok.

2N6027 nedir diye sorum. Triac dedi.

Bilmedigin konuda neden yalan yanlis yaziyorsun bilmiyorum de dedim.

Sordugum malzeme PUT cunku.

Yanlis yorum yapsin ama bir urunu de bilmiyorsa cevaplamasin.

Neyse daha o bir bebek. Buyuyecek gelisecek. Blug cagine girecek. Everecegiz daha.

Forum istatistikleri

Konular
7,113
Üyeler
2,882
Son üye
k7lest

Son kaynaklar

Son profil mesajları

az bilgili çok meraklı
Prooffy wrote on semih_s's profile.
Merhaba, sizden DSO2C10 hakkında bilgi rica ettim. Yanıtlarsanız sevinirim...
Unal wrote on taydin's profile.
Timur Bey, Arduino kontrollü bir akü şarj cihazı yapmaya çalışıyorum. Aklımdaki fikri basit bir çizim olarak konu açmıştım. Özellikle sizin fikirlerinizi çok önemsiyorum.
hakan8470 wrote on Dede's profile.
1717172721760.png
Dedecim bu gul mu karanfil mi? Gerci ne farkeder onu da anlamam. Gerci bunun anlamini da bilmem :gulus2:
Lyewor_ wrote on hakan8470's profile.
Takip edilmeye başlanmışım :D ❤️
Back