Akım sorunu

Aslında çakma olan parça fiyatından belli ediyor kendini. Ben mesela LM338 leri 10 liraya mı ne aldım. Mouser'den alırsan bunların tanesı 8 dolar falan. Bu kadar arada fark varsa şüphelenmek lazım. Bir an önce işi bitirmek istiyorsan alacaksın kalitelisini. Ziyan olan vaktin de bir maliyeti var.
İşte abi bazılarımız işin içinde uzun süredir olmayınca ne orjinali tanıyoruz nede fiyatını biliyoruz. Üstüne birde kolay bulunmuyor. Hatta onun üstüne bir de dandik malı pahalıya satıp bilmeyene orjinal diye kakalıyanlarda var.
 

Çevrimiçi üyeler

Forum istatistikleri

Konular
8,392
Mesajlar
137,829
Üyeler
3,321
Son üye
osarbusa

Son kaynaklar

Son profil mesajları

mechanic ayhanarican mechanic wrote on ayhanarican's profile.
https://www.allmystery.de almanca biliyorsan burada araştır. Yapay zekada çeviriyor gerçi.
Almanların matematik bilgisi daha iyi oluyor.
“Kendi yolunu çizen kişi, kimsenin izinden gitmez.” – Nietzsche
Kim İslâm’da güzel bir çığır açarsa (güzel bir alışkanlık başlatırsa), onun sevabı ve kendisinden sonra ona uyanların sevapları, onların sevaplarından hiçbir şey eksilmeksizin ona da yazılır.
erdemtr55 taydin erdemtr55 wrote on taydin's profile.
Merhaba Taydin bey,
Gruba spms serisi yapıcak mısınız?
ben 3 sargılı toroid ile 2 adet flyback sürücek bir devre yapmayı düşünüyorum.size soracak sorularım vardı?
Mutluluğun resmi illa güzel çizilmiş tablo olmak zorunda değil.Bazen basit bir çizgi,doğru bir renk,yada küçük bir detay
Back
Top