Lisanslı crak değilaltiumunuz orjinal mi? öğrenci lisansı mı?
kürekkırık mı
issus kütüphanesi mi kurmaya çalışıyorsunLisanslı crak değil
Github üzerinden kurmaya çalıştım doğru kurdum ama elemanları açmaya çalıştığımda hata verdiissus kütüphanesi mi kurmaya çalışıyorsun
kurmaya çalıştığın kütüphaneyi oluşturan profil adı issus'mu?Github üzerinden kurmaya çalıştım doğru kurdum ama elemanları açmaya çalıştığımda hata verdi
İssus değilkurmaya çalıştığın kütüphaneyi oluşturan profil adı issus'mu?
İssus değil
Celasistal altium library.bahsettiğiniz şey bu galiba çok vakıf değilim kusura bakmayın
Bunu buldum da nasıl yapılır anlamadımTROUBLESHOOTING - Open Source Altium DBLib
Troubleshooting using and configuring the Open Source Altium database library.altiumlibrary.com
çözümünüz burada var
altium sürümüne göre indireceğin mssql dosyasını seçip inen .msi uzantılı uygulamayı çelıştırıp next- next-next finish diyip sorununu çözmüş oluyorsunBunu buldum da nasıl yapılır anlamadım
Çok sağol krallaltium sürümüne göre indireceğin mssql dosyasını seçip inen .msi uzantılı uygulamayı çelıştırıp next- next-next finish diyip sorununu çözmüş oluyorsun
çok teşekkür ederim valla bana 2 hafta kazandırdınız sağolasınız.TROUBLESHOOTING - Open Source Altium DBLib
Troubleshooting using and configuring the Open Source Altium database library.altiumlibrary.com
çözümünüz burada var