Avrupa ülkeleri ve Çin'den ne getirtmek isterdiniz?

fide

Meraklı ve "nasıl" sorusunu seven biri
Şimdilik beyin fırtınası yapıyoruz diyelim.
Yurtdışından malzeme, makine veya elektronik cihaz getirme şansınız olsa neler getirtirdiniz?

Fiyat alt limiti Türkiye'de satış fiyatı 2000€ (totali 2000€ üzerinde olan adetli ürün de olabilir) olacak ve boyutu çamaşır makinesini aşmayacak.
Yasal, vergi ve gümrük işlemleri sizin yerinize halledilecek olsa ne getirirdiniz?

Son düzenleme:
ikinci el ölçü aleti, ama malesef gümrük mevzuatı bu konuda çok sıkı. halbuki uzakdoğuda- ebay'de çok uygun fiyatlı yenilenmiş ikinci el ölçü aletleri mevcut.

18650 pil bms kartı awg kablo birazda harddisk ram olsa güzel ticaret yapardık... kemal sunal ın dediği gibi mesela işine döndü..

VARCO.jpg

Bunlardan alırdım.
Birde analog ölçü aletleri. :)

Şimdilik beyin fırtınası yapıyoruz diyelim.
Yurtdışından malzeme, makine veya elektronik cihaz getirme şansınız olsa neler getirtirdiniz?

Fiyat alt limiti Türkiye'de satış fiyatı 2000€ (totali 2000€ üzerinde olan adetli ürün de olabilir) olacak ve boyutu çamaşır makinesini aşmayacak.
Yasal, vergi ve gümrük işlemleri sizin yerinize halledilecek olsa ne getirirdiniz?
Abi Bir bildiğin mi var, olur mu bu iş?
wideband AFR ölçüm kiti alırdım, oksijen sensörleri ile :). Bir de motosikletimin Karbüratörü için İğneler ve jetler. AFR kitleri dışarıda 50-100 dolar arasına bulunurken burada 13-20k TL arasında değişiyor :( . Yeni meşgale motosikleti daha güçlü yapmak. 48'i 60 yapıp rahat uyuyacağım :) . Ya da motoru elime alacağım :( .

47387 eklentisine bak bundan getirtidim.. sosyal medyada çok soran var ...
çok fiyat farkı yoksa bu cihaz çok güzel.

Sdr cihazlar ile telsizler yurt dışı fiyatının iki katına satılıyor.
Hem gelirimiz düşük hemde yüksek fiyata alıyoruz.

çok fiyat farkı yoksa bu cihaz çok güzel.
bunlar 10 bin tl den aşşa yoktur ben yılbaşından önce amazon da o resimdeki makineyi kargo gümrük heps içinde 3 bin tl ye aldım...

Çevrimiçi personel

Forum istatistikleri

Konular
9,036
Üyeler
3,649
Son üye
PapaLeghba

Son kaynaklar

Back