K Kalıcı Değer Üye Katılım 11 Nisan 2025 Mesajlar 73 Salı saat 11:26 #2 Laboratuvar ortamında bu şekilde alınabilir lakin uygulamada sahada çok iş yapacağını düşünmüyorum.
Ç çaycı Aktif Üye Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 497 Salı saat 14:49 #3 bilgisayar cd sürücülerinde de vardı bunlardan
czorgormez Temporary user Katılım 27 Ekim 2022 Mesajlar 2,937 Salı saat 14:59 #4 eskiden kamyon lastiklerinin içine balans için kum atarlarmış.
0xyit Aktif Üye Katılım 6 Nisan 2025 Mesajlar 495 Dün saat 18:22 #5 czorgormez dedi ki: eskiden kamyon lastiklerinin içine balans için kum atarlarmış. Genişletmek için tıklayın...
czorgormez dedi ki: eskiden kamyon lastiklerinin içine balans için kum atarlarmış. Genişletmek için tıklayın...
deleted Aktif Üye Katılım 25 Şubat 2024 Mesajlar 2,316 Dün saat 22:49 #6 Havada bağlı değil iken Kütle merkezi etrafında döner diyor. Ama mile bağlı iken kütle merkezi milin etrafında dönüyor. Hatta mili o yöne doğru bükmeye zorlar. Kütle merkezini milin merkezine zorlayacak kuvveti göremiyorum. Son düzenleme: Dün saat 23:03
Havada bağlı değil iken Kütle merkezi etrafında döner diyor. Ama mile bağlı iken kütle merkezi milin etrafında dönüyor. Hatta mili o yöne doğru bükmeye zorlar. Kütle merkezini milin merkezine zorlayacak kuvveti göremiyorum.