banggood Money Box

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan nt
  • Başlama tarihi Başlama tarihi

nt

Emekli
Selam!

bu siteyi kullananlar varmı?
bu sitede aktif olarak para kutusu diye bir sistemi var ?

varsa bana çalışma mantıgını anlatırmısınız.

Teşekkürler

Son düzenleme:
Ben bu siteden çok alışveriş yaptım ama kumar oynamadım. Hatta en son 2021 Haziran ayında alışveriş yapmışım, aşağıdaki termal kamerayı buradan almıştım.

• Beğen
Reactions: nt
Oyunu bilmiyorum da bu sitede gümrük sigortalı kargo ve vergisi odenmiş kargo gibi bir mevzular vardı eskinden gümrük riskini almamak için ama güncel uygulamayı bilmiyorum arastırmak gerek

• Beğen
Banggood, Aliexpress'ten daha guvenilir bir site. Oradan siparis edipte gelmeyen, ulasmayan urun olmadi. Ama aliexpres'ten gelen urunlerde cok sorun yasadim. Gumruguydu, kargosuydu, bazen saticisiydi sorun cok oluyor. Fiyatlari biraz daha yuksek diye tercih edilmiyor ama aradaki fiyat cok yuksek degilse Banggod'u tercih ederim. Ustelik Aliexpress artik urun fiyatini asan kargo ucretleri nedeniyle tum cazibesini de yitirdi. Para kutusu nedir bilmiyorum ama.

• Beğen
@Sercan abi kumar değil promosyon kazanıyormuşsun butona tıklayıp turkcell puan gibi bi sistem sanırım bugün üye olup bakıcam selenium la time sleep 3600 tıklama sistemi yapıyım demiştim :)

@Sercan abi kumar değil promosyon kazanıyormuşsun butona tıklayıp turkcell puan gibi bi sistem sanırım bugün üye olup bakıcam selenium la time sleep 3600 tıklama sistemi yapıyım demiştim :)
Hahahah çinliler yemez onu max kota vardır kazanabileceğiniz

Ayrıca yurtdışından alışveriş yapmak zaten kumarın ta kendisi :katil2:
Kargo dahil 2-3 dolarlık şeylerin sorunsuz geldiği günleri özlüyorum tek gelmeyen paketim 20 centin altındaydı galiba he bir de biaraben spriş etmememe ramen panel tipi voltmetre ampermetre gelmişti :katil1:

• Beğen
kurallar falan yazmışlar, çinceden çeviri sanırım insan anlamıyor hiç bişey ya da ben anlamıyorum :D

Eklemeyi unuttum. Banggood kendi stogundan ürün gönderiyor. AliExpress ise başkasının ürün satmasına izin veriyor. Dolayısıyla Banggood üzerinden yapacağın tüm alışveriş kendi stoklarından göndereceği ürünler olacaktır.

• Beğen

Kargo dahil 2-3 dolarlık şeylerin sorunsuz geldiği günleri özlüyorum tek gelmeyen paketim 20 centin altındaydı galiba he bir de biaraben spriş etmememe ramen panel tipi voltmetre ampermetre gelmişti :katil1:
Bana da HB'dan bir sise ( 100 cc ) kiremit rengi boya gelmisti. Adamlarin yardim hattina "lan bu boya benim degil, bakin uzerinde isim falan da var, benim siparis gelecek yarin. eleman bunu da alip sahibine gotursun" diyorum. iclerinden konuyu anlayabilen cikmadi. Boya hala rafta duruyor. Bir de kotu rengi, bir yerde de kullanamam ki ben bunu. :)

Aha bu, b*k rengi. Ise yarar bir sey gelse sasardim zaten. :katil1: :katil1:

Edit : Adamin adi yaziyor ama adres ve telefon benim. Nasil becerdilerse artik. Bu yuzden kendim de arayamadim adami. Isimde Mehmet Yilmaz gibi, anonymous olsa daha kolay bulursun. Google'a soruyorsun, 25 kisi cikiyor karsina.

IMG_20231212_115317.jpg

Son düzenleme:
  • Beğen
akliril en sevdiğim bende boş zamanlarımda yapıyorum rehabilite için

Son düzenleme:
akliril en sevdiğim bende boş zamanlarımda yapıyorum rehabilite için
27459 eklentisine bak
E vereyim sana kanka, bos bos durmasin. Ben bununla bir sey yapamam ki zaten. Hani mavi, yesil falan olsa plastik boyarsin da bu rengi secenin dusunce dunyasini gozumun onune getiremedim. Ama Lucid dream falan yasiyor sanirim.

Edit : Yok be, ucuzmus bu, kargo daha cok tutar.

• Haha
kurallar falan yazmışlar, çinceden çeviri sanırım insan anlamıyor hiç bişey ya da ben anlamıyorum :D
Çince zor dil tonlamadaki değişiklik bile aynı gözüken kelimeden 10 farklı anlam çıkartıyor

Geçen çince bir datasheetden formulun açıklamasını çevirmeye çaliştim google translate ile bi çinceden türkçeye bi Türkçeden çinceye çevirerek oynadım biraz tam kulaktan kulağa oldu her çeviride cümle değişiyor :katil1:
Tam chicken translate

• Haha
@Sercan abide kumar falan deyince girdim baktım artık çince karşılığı ne ise kumar oyunu falan yazıyor

E vereyim sana kanka, bos bos durmasin. Ben bununla bir sey yapamam ki zaten. Hani mavi, yesil falan olsa plastik boyarsin da bu rengi secenin dusunce dunyasini gozumun onune getiremedim. Ama Lucid dream falan yasiyor sanirim.

Edit : Yok be, ucuzmus bu, kargo daha cok tutar.

Benimkinin de sarı paketini atmıslardı sanırım kimden geldiğini bulamadım biryerde bir kutunun içinde duruyor kaç yıldır kullanmaya fırsatım olmadı iyiki hatırladım ona bir proje uydurayım

• Haha

Ekran Görüntüsü - 2023-12-12 17-19-35.png

taranırmış yani bir bot yazabilirim bu tıklama için.

27467 eklentisine bak
taranırmış yani bir bot yazabilirim bu tıklama için.
Denemek bedava :)
Bence kesin backend de çözmüşlerdir işi ban bile atabilirler tespit edip
Sonucta en azından bir insan günde max şu kadar ayda max şukadar gibi kıstaslar olmadan böyle bir uygulama yapacaklarını sanmıyorum
Bu selenium ile reklamı atla otomasyonu yapmak istemiştim aslında ama üşendim
bi sitede ard arda 5 6 tane reklamı atla ya basmak gerekiyordu konsoldan sitenin kendi reklamlarını tek satır kodla geçmeyi basarmıstım
Ama playerdan gelen reklamı atlamayı basaramamıstım onun için de selenium kullan dedi staj yerindeki yazılımcı bir abi ama Ben üşengeçliği bırakana kadar o siteden izlediğim diziyi bitirdim gerek kalmadı :katil1:

• Beğen
py da pyautogui kütüphanesi ile mouse hareketlerini kontrol edebilirsin
bu başlık altında var açıklama sanırım fazla kod yüklüyorum siteye görünmüyorlar

py da pyautogui kütüphanesi ile mouse hareketlerini kontrol edebilirsin
bu başlık altında var açıklama sanırım fazla kod yüklüyorum siteye görünmüyorlar

Tesekkurler maus olayı kullanışlı gözüküyor ama bunu aktif bir pencereye yapabilir miyim yani pencereyi görebilir miyim

• Beğen

Çevrimiçi üyeler

Forum istatistikleri

Konular
7,751
Üyeler
3,125
Son üye
EchoByte

Son kaynaklar

Son profil mesajları

Mutluluğun resmi illa güzel çizilmiş tablo olmak zorunda değil.Bazen basit bir çizgi,doğru bir renk,yada küçük bir detay
Python Geliştirmeye eklediğim yapay zeka sunucusu, yeni başlayanlar için roket etkisi
Bir insanın zeka seviyesinin en kolay tesbiti, sorduğu sorulardır.
yapay zeka interneti yedi bitirdi, arama motoru kullanan, forumlara yazan kaldı mı ?
az bilgili çok meraklı
Back