Hahahah çinliler yemez onu max kota vardır kazanabileceğiniz@Sercan abi kumar değil promosyon kazanıyormuşsun butona tıklayıp turkcell puan gibi bi sistem sanırım bugün üye olup bakıcam selenium la time sleep 3600 tıklama sistemi yapıyım demiştim![]()
Bana da HB'dan bir sise ( 100 cc ) kiremit rengi boya gelmisti. Adamlarin yardim hattina "lan bu boya benim degil, bakin uzerinde isim falan da var, benim siparis gelecek yarin. eleman bunu da alip sahibine gotursun" diyorum. iclerinden konuyu anlayabilen cikmadi. Boya hala rafta duruyor. Bir de kotu rengi, bir yerde de kullanamam ki ben bunu.Hahahah çinliler yemez onu max kota vardır kazanabileceğiniz
Ayrıca yurtdışından alışveriş yapmak zaten kumarın ta kendisi
Kargo dahil 2-3 dolarlık şeylerin sorunsuz geldiği günleri özlüyorum tek gelmeyen paketim 20 centin altındaydı galiba he bir de biaraben spriş etmememe ramen panel tipi voltmetre ampermetre gelmişti![]()
E vereyim sana kanka, bos bos durmasin. Ben bununla bir sey yapamam ki zaten. Hani mavi, yesil falan olsa plastik boyarsin da bu rengi secenin dusunce dunyasini gozumun onune getiremedim. Ama Lucid dream falan yasiyor sanirim.akliril en sevdiğim bende boş zamanlarımda yapıyorum rehabilite için
27459 eklentisine bak
Çince zor dil tonlamadaki değişiklik bile aynı gözüken kelimeden 10 farklı anlam çıkartıyorkurallar falan yazmışlar, çinceden çeviri sanırım insan anlamıyor hiç bişey ya da ben anlamıyorum![]()
Benimkinin de sarı paketini atmıslardı sanırım kimden geldiğini bulamadım biryerde bir kutunun içinde duruyor kaç yıldır kullanmaya fırsatım olmadı iyiki hatırladım ona bir proje uydurayımE vereyim sana kanka, bos bos durmasin. Ben bununla bir sey yapamam ki zaten. Hani mavi, yesil falan olsa plastik boyarsin da bu rengi secenin dusunce dunyasini gozumun onune getiremedim. Ama Lucid dream falan yasiyor sanirim.
Edit : Yok be, ucuzmus bu, kargo daha cok tutar.
Hahahah çinliler yemez onu max kota vardır kazanabileceğiniz
Ayrıca yurtdışından alışveriş yapmak zaten kumarın ta kendisi
Kargo dahil 2-3 dolarlık şeylerin sorunsuz geldiği günleri özlüyorum tek gelmeyen paketim 20 centin altındaydı galiba he bir de biaraben spriş etmememe ramen panel tipi voltmetre ampermetre gelmişti![]()
Denemek bedava27467 eklentisine bak
taranırmış yani bir bot yazabilirim bu tıklama için.
Tesekkurler maus olayı kullanışlı gözüküyor ama bunu aktif bir pencereye yapabilir miyim yani pencereyi görebilir miyimpy da pyautogui kütüphanesi ile mouse hareketlerini kontrol edebilirsin
bu başlık altında var açıklama sanırım fazla kod yüklüyorum siteye görünmüyorlar
Web Sitesinden Veri Kazıma: Temel Bilgiler ve Örnek Kodlar
Selam ! pthon programlama dili kullanarak veri kazıma konusunda bilgi paylaşmak istedim. Malum artık petrol veri oldu. Veri kazıma, web sitelerinden veya diğer çevrimiçi kaynaklardan veri çekmek için kullanılan güçlü bir tekniktir. Bu yöntemle, web sitelerindeki metinleri, resimleri, tabloları...mekatronik.org