BayElektrosan dan sürpriz..

Dede

https://www.facebook.com/End.El.San.Ltd.Sti
Bayburt Elektronik Sanayi adı altında PCB imalatı yapan bir firmaya linkedin üzerinde denk geldim.
Başka bir firmanın (Çin tedarikçisi) yetkilisinin sataşmalarını görünce dayanamadım müdahil oldum.
Müdahil oluşum Yerli üretim olunca sahip çıkma gereği duyduğumdandır. Yoksa frmayı tanımam bilmem adınıda ilk kez duydum.

Deneyelim diyede bi gerber yollayıp prototip için 10 adet PCB teklifi istedim.
Cevap vermekte bi hayli geciktiler. Neredeyse umudu kesmiştim.
Gelen maili aşağıya ekliyorum.

Yaşanan gecikme için kusura bakmayın. Bu süreçte fabrikamız sık aralıklarla denetimden geçiyor ve maalesef her denetimde üretim tamamen durduruluyor.

Size küçük bir sürpriz yapmak, ürününüzü araya alarak hediye niteliğinde özel bir plaka üretip göndermek istemiştik. Ancak askeri denetim ekibi tekrar ani bir denetim için fabrikaya geldiği için süreci tamamlayamadık. Bu nedenle ürünleriniz, ekte paylaştığımız son haliyle kalmış durumda.

Şu an için kalan işlem süremiz yaklaşık bir saat olmasına rağmen, üretim durdurulduğu için ilerleme sağlayamıyoruz. Tüm ürünlerinizi hafta sonuna kadar eksiksiz şekilde tarafınıza ulaştıracağız.

Anlayışınız için teşekkür eder, iyi çalışmalar dileriz.

Saygılarımızla,
1777444973146.jpeg
1777444992585.jpeg

1777445013031.png

ANKARA MERKEZ OFİS

Söğütözü Mah. Söğütözü Cad. Koç Kuleleri
A-Blok Kat:4 No:11 Çankaya / ANKARA

HACETTEPE TEKNOKENT AR-GE OFİS

Üniversiteler Mh., Hacettepe Üniversitesi Teknokent, 1596. Cadde, 6. Arge Blokları C Blok Bina No: 6C Zemin Kat No :11 06800 Çankaya/Ankara

FABRİKA

Organize sanayi Bölgesi 1 Nolu Sk. No:7 İç Kapı No:1 Merkez / BAYBURT

Bunu görünce Dumura uğradım. Hakikaten sürpriz oldu.
Dedim bu saatten sonra ne isterlerse veririz artık kazık mazık neyse diye düşünerek havale için ödeme miktarı ve bilgilerini talep eden mail yolladım.

Gene gelen cevabı aşağıya ekliyorum:

Merhaba Mehmet Bey,
Yöneticimiz Önder Bey tarafından alınan karar doğrultusunda, ilgili işlem için herhangi bir faturalandırma yapılmayacağı tarafımıza bildirilmiştir.
Ayrıca, sizin gibi bizlere güvenen ve destek veren iş ortaklarıyla çalışmanın bizim için son derece kıymetli olduğunu belirtmek isteriz.

İyi çalışmalar dileriz.

Saygılarımızla,

Hakikaten 2. bir sürpriz ve daha büyük bir şok...!! :kac1::cheeky1: :dans3::pillowfight1:

Son düzenleme:
Bu firmadan mailler ile prototip ve az adetli üretim için çalışmalar yapmasını istemek lazım.
Yeni bir departman oluşturarak çin PCB sinin sıkıntılarını bertaraf edebilirler diye düşünüyorum.
Amatör AR-GE cilere de can suyu, Kan olur kanaatimce.
Mail: Info Bayelektrosan <info@bayelektrosan.com>
https://www.bayelektrosan.com/

Son düzenleme:
Bu pcbler geçen forumda kutuya nasıl sığdırırım diye konu açtığınız pcbler gibi duruyor. :)

Umarım düşük hacimli arge ve prototip imalatları içinde destek sağlarlar. Yüksek hacimli talep olunca çözüm bulmak veya yapmak isteyen çok fazla firma var ama yüksek hacme giden ürünlerin ortaya çıkması arge ve prototip süreçlerinden geçtikten sonra oluyor. O yoldan geçmeyince yüksek hacimli ürünlerin ortaya çıkmasıda hayal oluyor.

Bu pcbler geçen forumda kutuya nasıl sığdırırım diye konu açtığınız pcbler gibi duruyor. :)

Umarım düşük hacimli arge ve prototip imalatları içinde destek sağlarlar. Yüksek hacimli talep olunca çözüm bulmak veya yapmak isteyen çok fazla firma var ama yüksek hacme giden ürünlerin ortaya çıkması arge ve prototip süreçlerinden geçtikten sonra oluyor. O yoldan geçmeyince yüksek hacimli ürünlerin ortaya çıkmasıda hayal oluyor.
Kesinlikle...

Bit yeniği olmasına gerek yok. Firmanın normalde böyle bir hizmeti var mı belirsiz, belki normalde böyle bir hizmetleri yok ya da yeni sunmayı planlıyorlar. Böyle bir durumda bağlantı olsun, süreç yaşansın diye böyle işlere girişilir, bazende sadece jest yapmak istersin. Sample yollayan her firmaya bit yeniği diye mi bakacağız?

Forum istatistikleri

Konular
9,118
Üyeler
3,698
Son üye
hvahapoglu

Son kaynaklar

Back