Hatta 1-2 kere gördüm ben. adam fotoğrafın altına şey yazmış bunlardan 2 tane bana ayır yarın sabah dükkana geçerken alıcam
Kendini VIP müşteri sanmış, etraftaki piranaları farketmemiş
Hatta 1-2 kere gördüm ben. adam fotoğrafın altına şey yazmış bunlardan 2 tane bana ayır yarın sabah dükkana geçerken alıcam
Abi osiloskopu açınca düz bir çizgi çıkıyor. Almaya değer mi acaba.
Hameg hm 205
Abi osiloskopu açınca düz bir çizgi çıkıyor. Almaya değer mi acaba.
Hameg hm 205
Analog Osilaskopu açınca zaten düz bir cizgi cıkar. bende gördüm o arızayı ama anlamadım normal bir şey o arıza değil. aslında voltaj kademesini düşürüp parmağını filan değdirse ozaman anlaşılır arızalı mı değil mi yoksa. düz cizgi normaldir. bir sinyal olmadığını gösterir.
Ayrıca cihazın probları yok. prob almaya kalksan 2 kanala bir okadar daha para verirsin. orada eski tüp multimetre var gördünmü 100 tl yazmış. multimetrede 5 tane mi ne nixie tüp var o tüplerin tanesi 100 tl yi geçer. Aama cihaz böyle kutulu filan yakışıklı ya hemen fiyatını arttırıyorlar halbuki fiyatı artıcak şeyi arttırmamışlar.
Sabah mesaj attım,saat 18.00 geri dönüş yaptı şimdi yine mesaj attım cevap yok.Buna yapacak masraf ile pc ye bağlanan osiloskop alınabilir aslında.Sizce hangisi daha iyidir abi. Gerçi osiloskop kullanmayı da bilmiyorum ya elimin altında olsun diyorum kullanamasam da bakar bakar mutlu olurumElemana mesaj attım 1 saattir tık yok ... Evet Furkan, dediğin gibi bunu dükkanında basmak lazım Böyle olmayacak ...
Ya ben de girdim Facebook sayfasına 3-5 motor görüyorum. Aynı yere bakmıyor muyuz acaba? Bu arada ben o civardan bir kaç esnaf tanıyorum ama burayı hiç duymadım. Fiyatları aman aman ucuz olmaz genelde.
Yanlış yere bakıyormuşum. Teşekkürler.Grubun linki şu arkadaşlar. Bende üyeyim. Son eklenen ürünleri gördüm.