athenas0arrows
Aktif Üye
Sizce uygun çalışma masası boyutu kaç olmalı 245x90 cm nasıl sizin de atölye düzeni hakkında eklemek istedikleriniz neler
Masaya ne koyacağına bağlı . Şimdi bir osiloskop koyacaksın, sinyal jeneratörü (belki de rafa koyarsın), , bir sürü priz ve güç kaynağı. Lehim istasyonu... Bir de projeyi bir kenara ittirip yemek tepsisini koyacak kadar da yer olması lazım. Osiloskopa karar verdin mi?Sizce uygun çalışma masası boyutu kaç olmalı 245x90 cm nasıl sizin de atölye düzeni hakkında eklemek istedikleriniz neler
cihazların derinlikleri fazla olduğu için 60cm den 90cm ye geçiş iyi olacak gibi düzgün bir topraklamaya sahip olmadığım için antistatik örtü koysam bile işe yaramayacak o yüzden erteliyorumMasanın derin olması çok önemli. Cihazları koydıktan sonra önde rahat çalışılabilecek kadar yer kalması lazım. Bir de çok elektrikli birisi isen antistatik örtü sermen gerekir
henüz karar vermedim modeller üzerinde araştırma yapıyorum ama biraz sonraki bir zamana bırakacağım gibi ansınız siglent a da yönelebilirOsiloskopa karar verdin mi?
yüksekliği 75cm yapmayı düşünüyorumYükseklikstandardı 75cm dir.
Genişlik bence en az 1.40 olmalı. İmkan varsa Çok uzun bir masa yerine L tipi köşe masa çok daha kullanışlı olur.
Bence derinlik 75-80 yeterli.
Söküp veya yan yatırıp Kapıdan geçirebilirsen neden olmasın. Ben çeyizimden kalma 6 kişilik yemek masasını kullanıyorum derinlik 90cm. Karşıma laptop koysam bile bi sürü yer kalıyor.yüksekliği 75cm yapmayı düşünüyorum
L yapacak kadar alan olmadığı için düz olacak
80 ile 90 arasında çok bir şey kalmadı 90cm derinlik güzel gibi
masada kullandığınız herhangi bir kaplama var mıSöküp veya yan yatırıp Kapıdan geçirebilirsen neden olmasın. Ben çeyizimden kalma 6 kişilik yemek masasını kullanıyorum derinlik 90cm. Karşıma laptop koysam bile bi sürü yer kalıyor.
Şöyle birşey kullanabilirsin:masada kullandığınız herhangi bir kaplama var mı
antistatik matlar topraklama hattına bağlı olmadıklarında düzgün çalışmıyor gibi geliyor bana ( görevini yerine getirmiyor) A2 kesme matı kullanıyorumŞöyle birşey kullanabilirsin:
efiks Antistatik Mat Teknik Servis Yanmaz Masa Örtüsü 100cm*60cm Yeşil Fiyatı, Yorumları - Trendyol
efiks Antistatik Mat Teknik Servis Yanmaz Masa Örtüsü 100cm*60cm Yeşil yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Ben zaten sadece masa kaplaması niyetine kullanıyorum.antistatik matlar topraklama hattına bağlı olmadıklarında düzgün çalışmıyor gibi geliyor bana ( görevini yerine getirmiyor) A2 kesme matı kullanıyorum
Masamda 60x60cm fayans var. İlk fırsatta 60x120cm fayans almak niyetim var. Beyaz yada sarı tek renk olabilir. Sıcak hava, lehimleme ve temizlik işlerinde kolay oluyor. Çizildi, kesildi,yandı derdi yok.masada kullandığınız herhangi bir kaplama var mı
Keske bu mesaj 2 ay once atilsaydi. Bende gidip kesim tablası almistim.Masamda 60x60cm fayans var. İlk fırsatta 60x120cm fayans almak niyetim var. Beyaz yada sarı tek renk olabilir. Sıcak hava, lehimleme ve temizlik işlerinde kolay oluyor. Çizildi, kesildi,yandı derdi yok.
Fayansı 60x120 ile değiştiricemKeske bu mesaj 2 ay once atilsaydi. Bende gidip kesim tablası almistim.
Güle güle kullanın. Görseydim ben de kesim tablası yerine fayans alırdım demek istedim yani. Hiç aklıma gelmedi.Fayansı 60x120 ile değiştiricem
Ben de büyüğü daha kullanışlı demek istedimGüle güle kullanın. Görseydim ben de kesim tablası yerine fayans alırdım demek istedim yani. Hiç aklıma gelmedi.
Tabii ki, benim masam kucuk zaten. 120x60 cm alirdim bende. Neyse, simdilik kesim tablası ile idare ederim. Sonra baska masa daha almak zorunda kalacagim zaten. O zaman fayansta alirim. Ya da direkt fayans alip masa ayagi takarim. Daha ucuza gelir.Ben de büyüğü daha kullanışlı demek istedim