slewrate Aktif Üye Katılım 17 Eylül 2019 Mesajlar 766 13 Kasım 2023 #1 Aramızda sağlık sektöründe çalışan vardı sanıyorum. İnternetten 0.1mm kadar ince uçlu enjektör alabileceğim bir yer var mı? 30g (gauge) falan varda, sanırım 40g oluyor. Bir kaç tane alsam yeter. Ne diye aratmam lazım?
Aramızda sağlık sektöründe çalışan vardı sanıyorum. İnternetten 0.1mm kadar ince uçlu enjektör alabileceğim bir yer var mı? 30g (gauge) falan varda, sanırım 40g oluyor. Bir kaç tane alsam yeter. Ne diye aratmam lazım?
M Melih1966 Aktif Üye Katılım 9 Şubat 2023 Mesajlar 195 13 Kasım 2023 #2 Bildiğim kadarı ile en ince uçlu diyabet iğnesi.
A Andromeda Aktif Üye Katılım 25 Mart 2023 Mesajlar 224 13 Kasım 2023 #3 .. kan sulandırıcı iğnelerin ucu 0.4 mm.. bunun 1/4 kalınlığından bahsediyoruz.. o kadar ince varmıdır..
.. kan sulandırıcı iğnelerin ucu 0.4 mm.. bunun 1/4 kalınlığından bahsediyoruz.. o kadar ince varmıdır..
slewrate Aktif Üye Katılım 17 Eylül 2019 Mesajlar 766 13 Kasım 2023 #4 İnsülin iğnelerinin kalem gibi olanlarının ucu ince baya ama kaç bilmiyorum. Bunlar enjektör gibi değil anladığım kadarıyla. Sıvı çekilmez bununla. Normal enjektör gibi olanlarında 30g (gauge) = 0.25mm olanı var.
İnsülin iğnelerinin kalem gibi olanlarının ucu ince baya ama kaç bilmiyorum. Bunlar enjektör gibi değil anladığım kadarıyla. Sıvı çekilmez bununla. Normal enjektör gibi olanlarında 30g (gauge) = 0.25mm olanı var.
M Melih1966 Aktif Üye Katılım 9 Şubat 2023 Mesajlar 195 13 Kasım 2023 #5 Bununla çekebilirsin Micro-Fine Plus 0.5 cc 3p İnsülin Enjektörü 30g 10 Adet Çeşitleri ve Fiyatları | Dere Medikal Kaliteli ve ekonomik tıbbi malzeme alışverişinin adresi: Deremedikal.com. 0.5 cc Steril İnsülin Enjektörü 30G'yi uygun fiyatlarla bulabilirsiniz. www.deremedikal.com
Bununla çekebilirsin Micro-Fine Plus 0.5 cc 3p İnsülin Enjektörü 30g 10 Adet Çeşitleri ve Fiyatları | Dere Medikal Kaliteli ve ekonomik tıbbi malzeme alışverişinin adresi: Deremedikal.com. 0.5 cc Steril İnsülin Enjektörü 30G'yi uygun fiyatlarla bulabilirsiniz. www.deremedikal.com
N nt Emekli Katılım 21 Nisan 2023 Mesajlar 1,221 13 Kasım 2023 #6 bronür deniyor boyutları var sen incelersin konuya hakim değilim bunu serum falana takıyolar uclarının boyutları var zaten piercing yaptıkları malum arkasına bıseyler takılıyodur kesin çekme işlemi için hangi ildesiniz ?
bronür deniyor boyutları var sen incelersin konuya hakim değilim bunu serum falana takıyolar uclarının boyutları var zaten piercing yaptıkları malum arkasına bıseyler takılıyodur kesin çekme işlemi için hangi ildesiniz ?
D drfsdere Yeni Üye Katılım 23 Nisan 2024 Mesajlar 1 23 Nisan 2024 #7 Buradan diğer boyutlarına da bakabilirsiniz İnsülin Enjektörü Çeşitleri ve Fiyatları | Aile Hekimi Alışveriş Insülin enjektörü fiyatlar, insülin enjektörü çeşitler, insülin iğnesi, 1 CC 3 P insülin enjektör, şeker iğnesi fiyatı ailehekimialisveris.com'da www.ailehekimialisveris.com
Buradan diğer boyutlarına da bakabilirsiniz İnsülin Enjektörü Çeşitleri ve Fiyatları | Aile Hekimi Alışveriş Insülin enjektörü fiyatlar, insülin enjektörü çeşitler, insülin iğnesi, 1 CC 3 P insülin enjektör, şeker iğnesi fiyatı ailehekimialisveris.com'da www.ailehekimialisveris.com