Olmuyor öylekartın 2 yüzüne de + çiz abi sonra o +ları merkezden del bu +ları kartın 4 köşesine de yap +'lar merkezleyince kart merkezlemiş demektir
Olmuyor öylekartın 2 yüzüne de + çiz abi sonra o +ları merkezden del bu +ları kartın 4 köşesine de yap +'lar merkezleyince kart merkezlemiş demektir
benim bildiğim seri üretim kartlarda bu + ları kullanıyorlarOlmuyor öyle
Doğrudur. Onları makine yapıyor. Bunu ben elde yaptığım için olmuyor zaten. Gönül isterdi ki drilling makinem olsun. + yı merkezleyip başlatayım ama yok. Elle ancak bu kadar. Yinede hiç azımsanmayacak başarılı bir çalışma.benim bildiğim seri üretim kartlarda bu + ları kullanıyorlar
Ben hayatımda çift taraflı basmadım basanıda canlı görmedim.Doğrudur. Onları makine yapıyor. Bunu ben elde yaptığım için olmuyor zaten. Gönül isterdi ki drilling makinem olsun. + yı merkezleyip başlatayım ama yok. Elle ancak bu kadar. Yinede hiç azımsanmayacak başarılı bir çalışma.
Benim tavsiyelerimi ne kadar dinlersen o kadar geç biter abi özellik eklemekten çoğu projemi kutulayamam ben.Bu kart üzerinde başka denemelerde yapıcam. Sen birde o zaman gör. Yarın ola hayrola.
Benim insanın ilham kalyanığı açtığını düşündüğüm bir sıvı var bu sıvı kolanya ama öyle normal limon kolanyası değil.
@taydin abi bunun menşeine yakın oturuyor belki Timur abi bilir Yalova Geceleri kolanyası birkaç saniye koklayınca kafamın daha çok çalıştığını hissediyorum hoş bir kokusu var tavsiye ederim.
Abi fıs-fıslı modelini al yalova gecelerinin kartları temizledikten sonra birkaç fıs yaptır üstüne kartın.Kartları IPA ile yıkarken baya ilham alıyorum zaten Ahmet, bir de kolonyanın alkolü fazla gelir![]()
Bakacağız. Ara vererek yaptığım için detayları hatırlamıyorum. Yaptıkça göreceğiz ne var ne yok.Güzel oluyor abi donanımsal eksiklik yok artık herhalde
altta smdAbi 3.3v regülatör nerde
eğer 1 baskı daha alacak olursan birkaç yere TP ekleyelim abi.altta smd
EvetAbi o attıkların perçin mi?
ooo bu çok küçük.Evet
![]()
[M0.9 M1.3 M1.5 M2 M2.5 M3 M4] tübüler perçin çift taraflı devre PCB çivi bakır içi boş perçin fındık GB876 - AliExpress 13
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com