Resimleri fotoğraf makinesi ile mi çektiniz? Yakınlaştırınca entegre ismi cam gibi çıkıyor
Resimleri fotoğraf makinesi ile mi çektiniz? Yakınlaştırınca entegre ismi cam gibi çıkıyor
Resimleri fotoğraf makinesi ile mi çektiniz? Yakınlaştırınca entegre ismi cam gibi çıkıyor.
En güncel hali 1.mesajda. Ama onu daha çinde bastırıp toparladıktan sonra test edeceğiz. Kesin çalışıyor diyemem.Merhaba,konuyu 5 ay kadar önce sıkı takipteydim ama Gökhanın demesi gibi iş bulanda fırsatım olmadı.Bende doyumsuz bir güç kaynağı hırsı var.Gülmeyin ama 6 cısı ve daha iyisi neden olmasın deyip sardım yine.(bu arada pertinaksına kadar kendim yapınca süper bir zevkli oluyor)İsteğim ;konu toplandı ise Gökhan kardeşim son şekil veya baskı devre şema paylaşırsan çok çok memnun olurum.Emeği geçenlere minnetdarım.

Bu inşaat işi beklemede şuan. Sıkıldıkça hobilerim arasında geçiş yapıyorum. Bir dahaki canım amele olmak istediğinde devam edeceğim.Bu arada yeri değil belki ama Gökhan Belediye senin inşaate çöktü galiba.Bende atlamış olabilirim.Link atarsan okuyabilirim.