Godaddynin musteri kitlesi farklı en ucuzunu ben sunayım piyasayı düşüreyim diye bir derdi yok parası olup uğraşmak istemeyenler godaddy kullanıyor olabilirMadem boyle alternatifler var neden godaddy fiyati boyle yuksek tutuyor?
Ucuz fiyat veren firmalar alavere dalevere yapiyor olmasin?
Hmm eskiden (baya eskiden) com.tr felan almak ciddi bir işti baya belgeler felan istiyorlardı hatta yanılmıyorsam sadece kurumsal firmalar alabiliyordu prestij katıyordu ama yakın zamanda belgesiz com tr diye goruyordun domain sitelerinde bundanmıs herhaldeDomain firmalarının denetimi de BTK'ya geçti geçen sene. Odtü'nün yaptığı .tr uzantısı takibi ve yönetimi de BTK'da bu sebeple Odtü artık sadece diğer firmalar gibi domain satışı yapıyor ve fiyatları diğerlerine göre oldukça uygun, tek sorun her uzantıyı barındırmaması.
Ozaman illaki fark etmediğiniz baska birşey de vardır ssl sertifikası gibi çunku 76 dolar 1 yıllık . Com için çok abartı bir fiyat belki 3 yıllık da seçili olabilirevet. domain adi uzantim com
Bekliyorum bende onaylanmasını açıkçası ben de bir huylandım ama belli olur en fazla 1 yıl uzatma yapmamıştır, bu durumda da yine 7,95 dolara yenileme yapıyor her türlü ihs nin altına kalıyor fiyatı.