DP HDMI dönüştürücü

rms

Üye
Arkadaşlar merhaba, ekran kartımın maalesef 1 tane HDMI çıkışı var. Ben de oyun vs. cok oynamadığım için DP olan pahalı oyuncu monitörlerini almayı genellikle tercih etmiyorum. Şimdi ikinci monitör de geldi ve bunun için HDMI dönüştürücü lazım. Piyasada çok ucuza veya cok pahalıya da dönüştürücüler bulunuyor. 60Hz 1080p için DP-HDMI dönüştürücü kullanan veya ürün tavsiye edecek olan var mıdır?

Özellikli bir ürüne gerek yok. Daha önce ucuzlarından kullandım, problem yaşamadım.

Benim önceden aldığım şu ucuz üründen hiç memnun değilim, değiştirmeyi düşünüyorum.

Alfais Al-4556 Displayport to HDMI Dönüştürücü Adaptor​

51Tf2YbD09L._AC_SL1000_.jpg

Nasıl bir problem yaşadınız?
Benim de böyle sıradan birşeydi. 2-3 yıl kullanıldı, hiç sorun çıkartmadı.
1080P çözünürlükte kullanıldı.

TV ye ses ve görüntü aktarımı için kullandım, ses ve görüntü bazen aktarılmıyor uğraştırıyor.
Bu alet takılı olduğunda diğer monitörler de etkileniyor, tv ye görüntü aktardığımda tekrar monitöre dönüş yaparsam çözünürlük bozuluyor ve ekran kararıp tekrar geliyor, ya da ekran bekleme modundan çıktığında aynı şeyler oluyor.
Değişik kombinasyonlar denedim ama düzelmedi.

Bu aleti çıkardığımda yukarıdaki problemlerin hiçbiri olmuyor. 2 monitör ile rahatça kullanıyorum.

Bugün elime ugreen firmasının 1080p dönüştürücüsü geçti, şu anlık kullanımda bir sorunla karşılaşmadım. Forumlara baktığımda bu tarz dönüştürücülerin çoğunlukla ya 1-2 ay sonra bozulduğundan ya da sürekli sorun sorun çıkartmasından şikayet edenleri gördüm, bu yüzden buraya da sormak istedim. Sanırım %100 sağlıklı ürünler değiller, umarım ileride bir sorun yaşatmaz.

makinada thunderbolt type-c usb portu varsa çoğunda display özelliği oluyor. uygun kablo ile hdmi ekrana dönüştürücüsüz görüntü verebilir.

1759264090524.png

Anakart üzerindeki dahili ekran kartı ile kullanırken işe yarayabilir, anakart portuna ekran kartı takılıyken işe yarayacağını sanmam, anakart üzerindeki ekran kartı devre dışı kalıyor çünkü.

Son düzenleme:

Çevrimiçi personel

Forum istatistikleri

Konular
8,350
Üyeler
3,311
Son üye
senoleker

Son kaynaklar

Son profil mesajları

mechanic ayhanarican mechanic wrote on ayhanarican's profile.
https://www.allmystery.de almanca biliyorsan burada araştır. Yapay zekada çeviriyor gerçi.
Almanların matematik bilgisi daha iyi oluyor.
“Kendi yolunu çizen kişi, kimsenin izinden gitmez.” – Nietzsche
Kim İslâm’da güzel bir çığır açarsa (güzel bir alışkanlık başlatırsa), onun sevabı ve kendisinden sonra ona uyanların sevapları, onların sevaplarından hiçbir şey eksilmeksizin ona da yazılır.
erdemtr55 taydin erdemtr55 wrote on taydin's profile.
Merhaba Taydin bey,
Gruba spms serisi yapıcak mısınız?
ben 3 sargılı toroid ile 2 adet flyback sürücek bir devre yapmayı düşünüyorum.size soracak sorularım vardı?
Mutluluğun resmi illa güzel çizilmiş tablo olmak zorunda değil.Bazen basit bir çizgi,doğru bir renk,yada küçük bir detay
Back