Egzersiz uygulaması

taydin

Timur Aydın
Staff member
Kaç tane egzersiz uygulaması denedim telefonda, hiç birisi istediğim gibi ARKA PLANDA çalışmıyor. İlla programı çalıştıracaksın, program açık kalacak ve öyle çalışıyor. En son WorkBreak uygulamasını kurdum, bunda da durum aynı. Artık şüphelenmeye başladım, acaba bunun için bir ayar mı var. Benim tek istediğim, whatsapp gibi arka planda çalışacak ve ara verme vakti gelince ötecek. Bu programlarda bir sürü saçma sapan özellik var, bana en çok lazım olan yok ...

Bir de ara verince nasıl bir egzersiz mantıklı olur sizce? Ben masanın yanında dikelip, kollardan hiç destek almadan 10 kere çömelip kalkıyorum. Sonra işe devam ediyorum.

Abi bende Huawei'nin Watch Fit 2 saati var. Saati göstermek dışında her :bok1: a yarıyor. Çok fazla oturunca kolumu titreştirerek uyarıyor. Ekranda hareket edin yazıyor ve bir animasyon ile spor yapan birini gösteriyor. Telefonda uygulaması var. Orada da tonla ayar var. Çok kurcalamadım ama seni istediğine ulaştırır diye düşünüyorum. Tek kusuru var. Akşam yattığım zaman uyuduğumu anlıyor ve o da uyuyor. Ama benden fazla uyuyor namussuz :katil2:
Bazen sabah uyanıyorum saate bakacam, kolumu çeviriyorum yok, sallıyorum yok, nerdeyse bileğimi kıracam ama ekran gelmiyor. İllaki düğmesine basıp uyandıracan.

Kol saati takamıyorum ben, yazın terletiyor. Aslında uygulama fena değil. Çalışma saatlerini tanımlıyorsun, sonra da 1 saate bir ötüyor, ben 10 kere çömeliyorum sonra devam ediyorum. Bazan kaytardığım da oluyor tabi :) Ama bazan da uygulama bir şekilde uykuya mı dalıyor ne halt ediyorsa, saatlerce uyarı gelmiyor. Hadi aç telefonu, programı tekrar çalıştır ...

Aslında abi akıllı telefonlarda istediğin kadar alarm tanımlayabiliyorsun. İstediğin saatlerde alarm kur olsun bitsin.

Kaç tane egzersiz uygulaması denedim telefonda, hiç birisi istediğim gibi ARKA PLANDA çalışmıyor. İlla programı çalıştıracaksın, program açık kalacak ve öyle çalışıyor. En son WorkBreak uygulamasını kurdum, bunda da durum aynı. Artık şüphelenmeye başladım, acaba bunun için bir ayar mı var. Benim tek istediğim, whatsapp gibi arka planda çalışacak ve ara verme vakti gelince ötecek. Bu programlarda bir sürü saçma sapan özellik var, bana en çok lazım olan yok ...

Bir de ara verince nasıl bir egzersiz mantıklı olur sizce? Ben masanın yanında dikelip, kollardan hiç destek almadan 10 kere çömelip kalkıyorum. Sonra işe devam ediyorum.

Çekme Hareketlerinizi Hızla Artırmak İçin Grease The Groove​

Antrenmanını Kullanmanın 10 Temel Noktası

• En azından birkaç tekrarı mükemmel bir teknikle yapabileceğiniz bir barfiks egzersizi seçin (örneğin barfiks, çene çekme, negatif tekrar, esnek kol asılma, vb.).
  • Haftada birkaç gün, gün boyunca birkaç set şınav çekin (örneğin haftada 4-7 gün, günde 5-10+ set).
  • Tüm setleri maksimum altı yoğunlukta (örneğin maksimum eforunuzun %40-80'i) ve yalnızca kendinizi dinç hissettiğinizde gerçekleştirdiğinizden emin olun.
  • İdeal olarak, setler arasında kendinize en az 15-60+ dakika verin.
  • En iyi sonuçları elde etmek için, her gün yaptığınız toplam tekrar sayısını kademeli olarak artırın (örneğin 1. Gün = toplam 20 tekrar, 2. Gün = toplam 22 tekrar).
  • Tekrarları nasıl tamamlayacağınız size kalmış (örneğin 8 tekrardan oluşan 5 set, 2 tekrardan oluşan 10 set, 1 tekrardan oluşan 20 set, vb.).
  • Kas yetmezliğine veya buna yakın bir seviyeye kadar antrenman yapmayın.
  • En iyi sonuçları elde etmek için, her gresleme oluğu egzersiz döngüsünde yalnızca bir egzersize odaklanın.
  • Gerektiğinde bir veya iki gün izin alın.
  • Bu rutini en az 2-4 hafta, en fazla iki ay boyunca uygulayın; sonra durun veya egzersizleri değiştirin.

Bu adamın tekniği iyi. Maksimum kapasitenin yarısı ile çalışıyorsun. Eski bir teknik ama seyyar tayyar gibi ben buldum diye kendi adına patentlemiş. :)

@hakan8470 @taydin abi yakında rus özel askeri birliği spetnaz gibi olur. :)

Abi ben ya yuzecem ya da motor a binecem. Turkiye de motor a binerken acayip enerji harciyosun. :katil1:

Tarım işi yapın. Dün iki saat toprak belledim, ama eve gelince toprak beni belledi gibi hissediyorum ... İşin tekniğini hala öğrenemedim. Ben Küreğin tepesine çıkıp trampolin gibi zıplıyorum, kürek yüzeyde duruyor, bizim eleman küreği ayağıyla bir itekliyor, kürek köküne kadar giriyor toprağa. Olmazsa söyleyeyim bana kurs versin :katil2:

Tarım işi yapın. Dün iki saat toprak belledim, ama eve gelince toprak beni belledi gibi hissediyorum ... İşin tekniğini hala öğrenemedim. Ben Küreğin tepesine çıkıp trampolin gibi zıplıyorum, kürek yüzeyde duruyor, bizim eleman küreği ayağıyla bir itekliyor, kürek köküne kadar giriyor toprağa. Olmazsa söyleyeyim bana kurs versin :katil2:
Abi o işi küçükken ve baba yanındayken azar yiye yiye öğrenmen lazım. Yaş kemale erdikten sonra olmuyor.

Bazen hafta arası mesai saatinde "spor" amacıyla yüzmeye gidiyorum. 1..2 saat yüzerim diye düşünüyorum. 15..20 dakikada tıkanıp kalıyorum. Aslında 1..2 saat yüzmüş gibi oluyorum. Sanırım yolda geçen süre nedeniyle :)

Kendi egzersiz programım belki bir kaç arkadaş a teşvik olur.
Son 3 aydır uyguladigim program.
Başlangıç : yaş 48, boy 184cm,108 kg doğal olarak bel sırt uyku problemleri.
Halk sağlığı diyetisyen e başvuruldu bilindik şeyler konuşuldu.
Porsiyon lar küçül du.
Şekerli çay kahve azaltıldı.
Yağlı yiyecekler azaltıldı.
Beyaz ekmek (bakkal ekmeği ) yerine tambugday ekmeğine geçiş.
Bol su içildi.
Bol Mevsim meyvesi yenildi.
Akşam 8 (referans im akşam ezanı) sonrasi birşey yeme su dışında içecek yok.
İçki sigara hayatımın hiçbir döneminde yok + alerjik astım var .
iki gün de bir yalnızca hızlı yürüyüş mesafe 5 ..6 km.çoğunlukla düz yürüyüş yolunda.
Yanimda hiçbir teknoloji aleti ve özellikle arkadaş yok.
Sonuç şu an 92 kiloyum ve rahatladım.

Çevrimiçi personel

Forum istatistikleri

Konular
6,950
Üyeler
2,822
Son üye
lalemasall

Son kaynaklar

Son profil mesajları

hakan8470 wrote on Dede's profile.
1717172721760.png
Dedecim bu gul mu karanfil mi? Gerci ne farkeder onu da anlamam. Gerci bunun anlamini da bilmem :gulus2:
Lyewor_ wrote on hakan8470's profile.
Takip edilmeye başlanmışım :D ❤️
Merhaba elektronik tutsakları...
Lyewor_ wrote on taydin's profile.
Merhabalar. Elektrik laboratuvarınız varsa bunun hakkında bir konunuz var mı acaba? Sizin laboratuvarınızı merak ettim de :)
Lyewor_ wrote on taydin's profile.
Merhabalar forumda yeniyim! Bir sorum olacaktı lcr meterler hakkında. Hem bobini ölçen hemde bobin direnci ölçen bir lcr meter var mı acaba?
Back