Eski konuları/mesajları düzenleme?

EEVBlog'da böyle olması benim konu hakkında fikrimi değiştirmedi. Türk insanı çok fevri hareket edebiliyor, çabuk alınıyor. Bence böyle bir problemin bizde olma ihtimali EEVBlog'da olma ihtimalinden çok fazla. Ama herkes farklı düşünüyorsa benim de ısrar etmemin bir anlamı yok.

....... Türk insanı çok fevri hareket edebiliyor, çabuk alınıyor. Bence böyle bir problemin bizde olma ihtimali EEVBlog'da olma ihtimalinden çok fazla. ....
Çünkü bizler saygıya değer veririz.Çünkü biz ağzından çıkana dikkat ederiz .Bununda memleketle ilgisi olmaz, eğitimle,zekayla ilgisi olur.

Eğer gence iyi eğitim vermezsen transistörü öğrendim diye alim oldum zannedip MOSFET ede Shottky diodta da transistör der.Yani konuları karıştırır. Oysa ilim yolunda olanlar için araştırdığı konunun bile bir sonu yoktur.
Neyse konu kapanmış bende fazla uzatmak istemiyorum.

Sonunda ilgili ayarı buldum ve mesaj düzenlemesinde zaman sınırlamasını kaldırdım.

Forum istatistikleri

Konular
7,236
Üyeler
2,924
Son üye
aytu

Son kaynaklar

Son profil mesajları

Freemont2.0 herbokolog Freemont2.0 wrote on herbokolog's profile.
nick iniz yakıyor
:D
Freemont2.0 posta Freemont2.0 wrote on posta's profile.
Merhabalar :)
az bilgili çok meraklı
Prooffy semih_s Prooffy wrote on semih_s's profile.
Merhaba, sizden DSO2C10 hakkında bilgi rica ettim. Yanıtlarsanız sevinirim...
Unal taydin Unal wrote on taydin's profile.
Timur Bey, Arduino kontrollü bir akü şarj cihazı yapmaya çalışıyorum. Aklımdaki fikri basit bir çizim olarak konu açmıştım. Özellikle sizin fikirlerinizi çok önemsiyorum.
Back