ESP32 Bluetooth Hoperlör

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ahmet
  • Başlama tarihi Başlama tarihi
Amfiler ile ilgili temel testleri bir konuda anlatmıştım

Eğer distorsiyon ölçümü yapacaksan, ölçebileceğin en düşük distorsiyon değeri, senin sinyal jeneratörünün ürettiği sinyalin distorsiyonu olur.

Amfiler ile ilgili temel testleri bir konuda anlatmıştım

Eğer distorsiyon ölçümü yapacaksan, ölçebileceğin en düşük distorsiyon değeri, senin sinyal jeneratörünün ürettiği sinyalin distorsiyonu olur.
amfi seçerken canım STK çekiyordu ama bırak düşük voltajlı STK amfi entegresini küçük boyutlu STK bile bulamadım :katil2:

Elimdeki ölçü aletleri ile konuda belirttiğin birkaç ölçümü yapabiliyorum abi fakat elimde bir audio analizör yok aslında ses kulağa güzel geldiği sürece ısınma çatlama patlama da olmuyorsa bence cihaz olmuştur ama okuyup deneyip bir ses elektroniği cihazını ne kadar başarılı yapabiliyorum bunu görmek amacım.

cihaz tamamen bittikten sana sana gönderebilirim abi müsait olduğunda profosyonel anlamda teste tabii tutulur hem.

Ortalama bir ses kartını audio analizör olarak kullanabilirsin, çünkü performansı kesin olarak amfiden iyi olacaktır. Orada sadece dikkat etmen gereken, ses kartına verilebilecek maksimum ses seviyesini tespit edip ona göre girişe bir zayıflatıcı koymak.

STK amfiler zamanında iyi kalite idi, ama artık performans olarak çok gerilerde kaldılar. Yeni tasarımlar için onları değerlendirmeye gerek yok.

Ortalama bir ses kartını audio analizör olarak kullanabilirsin, çünkü performansı kesin olarak amfiden iyi olacaktır. Orada sadece dikkat etmen gereken, ses kartına verilebilecek maksimum ses seviyesini tespit edip ona göre girişe bir zayıflatıcı koymak.

STK amfiler zamanında iyi kalite idi, ama artık performans olarak çok gerilerde kaldılar. Yeni tasarımlar için onları değerlendirmeye gerek yok.
yani bilgisayarın üstündeki mikrfon girişim bir audio analizör olarak çalışabilir mi?
bunu anlıyorumda okuduğumda.

yani bilgisayarın üstündeki mikrfon girişim bir audio analizör olarak çalışabilir mi?
bunu anlıyorumda okuduğumda.

Line in girişini kullanabilirsin. Eğer yoksa, ucuz yollu bir USB ses kartı alabilirsin.

Forum istatistikleri

Konular
7,234
Üyeler
2,923
Son üye
birisim

Son kaynaklar

Son profil mesajları

Freemont2.0 herbokolog Freemont2.0 wrote on herbokolog's profile.
nick iniz yakıyor
:D
Freemont2.0 posta Freemont2.0 wrote on posta's profile.
Merhabalar :)
az bilgili çok meraklı
Prooffy semih_s Prooffy wrote on semih_s's profile.
Merhaba, sizden DSO2C10 hakkında bilgi rica ettim. Yanıtlarsanız sevinirim...
Unal taydin Unal wrote on taydin's profile.
Timur Bey, Arduino kontrollü bir akü şarj cihazı yapmaya çalışıyorum. Aklımdaki fikri basit bir çizim olarak konu açmıştım. Özellikle sizin fikirlerinizi çok önemsiyorum.
Back