evet bende öyle düşünüyorum ama kapsül küçük görünüyor şu fotoğraftaki gibi basit bir şey yeterli ola bilir mi sizceForuma hoşgeldin!
Böyle bir sistemi güneş enerjisi ile beslemek, hele de resimdeki gibi tek panelle, mümkün değil. Sadece ısıtma işi bile birkaç kilowat elektrik gerektirir, bu da çok sayıda en büyük boy panel demek.
evet bende öyle düşünüyorum ama kapsül küçük görünüyor şu fotoğraftaki gibi basit bir şey yeterli ola bilir mi sizce
Kırılmaz cam kullancam gövde beton teşekkür ederim yorumunuz için .Ayakta durulabilmeli. iç hacmi : oksiyeni 12 saat hava almadan yetebilmeli. vandalizme dayanıklı olmalı.
askerde asteğmen misafirhanesinde kaldım. 2x2 metre falandı. yana yana ve karşılıklı odalar. koridorun sonunda banyo lavabo.
O günler geldi aklıma.
Başarılar.
Hoşbuldum teşekkür ederim.Foruma hoşgeldin!
Böyle bir sistemi güneş enerjisi ile beslemek, hele de resimdeki gibi tek panelle, mümkün değil. Sadece ısıtma işi bile birkaç kilowat elektrik gerektirir, bu da çok sayıda en büyük boy panel demek.
Önlemini almaya çalışırız teşekkür ederim bu muhteşem bir fikir verdiğin için.O güneş panelini çalarlar. zaten evsiz onu sökü satacak. ne yapsın garip yokluktan.
ısınma için soba desek zehirlenme tehlikesi var. olmaz . elektrik desek abonelik, fatura o da zor.
En kötü ihtimal öyle olucakIsıtma/soğutma olmadan sadece kapalı bir alan bile çok büyük bir fayda sağlar bence. Böylece bir tek panel aydınlatma vs için yeterli olur.
Elektirik şartbilmem yapılabilirmi.
kulübenin altına ek bir hacim yapılıp katı yakıtla alttan ısıtma yapılabilir... mi.
evsiz kağıt karton tahta parçası vs bulabilir. getirip yakabilir. bir köşenin altında soba amaçlı hacim. diğer köşeye kadar boşluk (duman tahliyesi için) ve kenardan baca..
Kışın güneş paneli ne kadar verimli olur bilmiyorum ama bir tane büyük boy panel elektrikli battaniye ye yetmez mi? İlla ortamın ısınması şart değil sanki.Foruma hoşgeldin!
Kışın güneş paneli ne kadar verimli olur bilmiyorum ama bir tane büyük boy panel elektrikli battaniye ye yetmez mi? İlla ortamın ısınması şart değil sanki.
Kışın güneş paneli ne kadar verimli olur bilmiyorum ama bir tane büyük boy panel elektrikli battaniye ye yetmez mi? İlla ortamın ısınması şart değil sanki.
Çok teşekkür ederim.bu kulubeler yanyana hatta üstüste bir birine monte edilebilir moduler yapıda olursa ısıtma soğutma ve yapım maliyetleri azalır.