saykodracore
Üye
Merhabalar kendi yaptığım 3d yazıcımda filamenti ittiren motor baskı esnasında çalışmıyor yazıcı parçayı basmaya çalışıyor fakat filament gelmediği için basamıyor bu sorunu nasıl çözebilirim
Denedim ve yine aynı sorun oldu sonrasında repetier programından da bir test çıktısı almaya çalıştım ve aynı problem yine oldu ama M600 kodunu kullandığım zaman yazıcı filamenti geri çekip tekar ittiriyor orda güzelce çalışıyor çok anlamsız bir sorun dün gayet güzel çalışıyordu aslındaGene Cura ayarlarında bir sorun var o zaman. Belki çok düşük bir akış tanımlı. Sen en iyisi cura'yı sıfırtan tekrar kur, varsayılan ayarlarla bir test baskısı al.
Denedim ve yine aynı sorun oldu sonrasında repetier programından da bir test çıktısı almaya çalıştım ve aynı problem yine oldu ama M600 kodunu kullandığım zaman yazıcı filamenti geri çekip tekar ittiriyor orda güzelce çalışıyor çok anlamsız bir sorun dün gayet güzel çalışıyordu aslında
G kodu nasıl yükleyebilirim acaba dilimlenmiş dosyayı yüklemeye çalıştım olmadı da?GCODU'u yüklersen benim Ender 3 Pro da test edebilirim. Kod hatalı değilse çıktı verecektir.