Foruma üye olmayanların görüntüleme yetkisi?

Antalya. 45 günlük sürgün bitiyor. Üstüne 10 günlük karantina ve corona tedavisi.

Yoruldum aga döneyim artık. offf

Aslında Timur abimede uğrayacaktım. Şu salgın nedeniyle kimseyi aramadım. Kötü oldu valla.

Çokmuş 45 gün. Geçmiş olsun diyelim. :) Bende eğitim vermeye İstanbul a gidecem de 1 aydır bugun yarın erteliyorlar. Artık coranamı oluyorlar nedir bilemedim.

Valla şimdi Londra'daki bir proxy'den google araması yaptım LCR metre nedir sorgusuna gene ilk bizim forum çıktı. Sonra VPN ile Almanya'dan internete çıktım gene ilk biziz. VPN ile Amerika'dan internete çıktım o zaman IETLabs sitesi bir numara, bizim forum iki numara.

Ama alternatif içeriğin çok olması sıralamayı etikiyordur dediğin gibi. Bu SEO işinde bize yararlı olacak bir firma varsa ben aslında o konuda bir çalışma yapmak isterim. Tabi faydası olacaksa, ama genelde benim duyduğum parayı alıp boş hayaller sattıkları yönünde :D
Abi başka bir yerde paylaşılmamış özgün konular açacak ve etiketlerini, resimlerini ekleyecek, eski konuları sürekli güncelleyecek birini bulursan olur. Öteki türlü verirsin parayı 3-5 etiket ekler, biraz backlink kasar sonrada "ben yapacağımı yaptım, gerisi google a kalmış" der çıkar işin içinden.

Aslında ben de bazan hayal kuruyorum, forumda 100 bin üye var, firmalar sıraya girmiş, kimisi osiloskop veriyor kimisi multimetre kimisi elektronik ekipmanlar veriyor. Çekilişler düzenleyip ganimetleri paylaşıyoruz falan. Ama sonradan uyanıyorum ve bu kadar şey veren bir firmanın karşılığında mutlaka birşey isteyeceğini, artık bir reklam ajansına dönüşeceğimizi görüyorum.

EEVBlog'daki Dave Jones'un yaptığı en iyisi. Hiçbir firmaya eyvallahı yok. Bana cihaz gönderen herşeyi göze alarak göndersin, yoksa hiç zahmet etmesin diyor. Beğenmediği ürünü de rezil ediyor. Ama ona rağmen herifi bedava cihaza garkediyor firmalar.

Nerde Deniz Baykal?

1609103479849.png

Vpn ile üye olacam gör bak. Yurt dışı diye kandıramaz isem şehir dışından bir arkadaşıma rica edecem :D

@taydin, bundan sonra her yeni üye ye şüphe ile bakacaksın... :dans2::dans1::cheeky1:

Aklima bir fikra geldi.

Bir ciftci var. Karpuz uretiyor. Tarlasina mahallenin cocuklari dadaniyor. Her gun bir karpuz koparip kaciyorlar.

Ciftci sinir kupu çocukları yakalasa dovecek. Bu soruna care ariyor.

Sonunda tarlaya bir tabela asiyor ustunde karpuzlarin birinde zehir var. Yaziyor.

Ertesi gun çocuklar karpuz calamiyor.

3 gun sonra kendi tabelasının yaninda derme catma ikinci tabela dikkatini cekiyor. Yaklasiyor uzerinde bir yazi.

O zehirli karpuzdan 2 tane oldu.

Benim ilk nickte ilk yazan uyesercan, bu zorunlu üyelikler ile ilgili açmış olduğum ve hiç kullanmadığım bir eposta adresine yönlendirdiğim nick. Yani bu hesap ile ikinci kere girmediğim yüzlerce siteye üyeyim ama Google da bu ismi arasan sadece bu forumda yorum yaptığımı görürsünüz. O yüzden yazışmaları filan kaçırıyorum epostaları almıyorum sadece browser bildirimlerini yakalarsam...

Normal şartlarda ben öyle adı sanı belli olmayan yok efendim endorfin, adrenalin, enkefalin gibi bazı peptit proteinlerin ardına saklanacak biri değilim. :D Üye olmak istediğim yere girer adımı gizlemeden üye olurum...:cool:

Zorunluluklar ne Google ne de firmalar üzerinde bir işe yaramaz. Google organik dağılıma baktığı için yapay zekalı yeni yeni algoritmalar geliştiriyor ve tabii ki bu işte çok başarılı.

Seo firmaları da bu sebeple tokatçı konumundan öte yer bulamaz, aman bulaşmayın! Google diyor ki para harcayacaksan bana reklam ver. Gerisi paralı olmaz, insanların doğal davranışına bakarım. Bir yere kadar göz yumduğu “seo uzmanları” da kumda oynadıklarını fark edince hacılama derdine düşüyor.

Mantıklı olalım. Google bütün altyapıyı kurmuş, dünyanın kullanımına ücretsiz sunmuş, bu altyapı üzerinden parayı seo firmasına ya da üçüncü birine yedirir mi?

Normal şartlarda ben öyle adı sanı belli olmayan yok efendim endorfin, adrenalin, enkefalin gibi bazı peptit proteinlerin ardına saklanacak biri değilim. :D Üye olmak istediğim yere girer adımı gizlemeden üye olurum...:cool:

Bu cevabı sabah okumuştum. Uyku sersemi algılamamışım. :D Bu duruma çok net bir cevabım var ama .... Gün olur yanyana gelirsek eğer o zaman söylerim. :cool:

Yanlız @serkan_48 haric herkez bana oynamış. Tamam yazdım kenara... :cheeky3:

@serkan_48 bundan sonra ölümüne kankayız. :dans2: (Yandaş yandaştır.)

Yahu beni niye listeye yazdın, senin adın Deniz Baykal değil mi? Sadece o da değil mesela 35+ yani İzmir hatta Karşıyaka'lı olduğunu bile yazmışsın. Adın belli sanın belli, yani lafım sana olamaz... :D

Neyse, Sevgili forum kardeşlerim sizlere sesleniyorum.

Bu
1609188006845.png
'lerin
1609188040216.png
ile derdi nedir. Bu devran böyle gitmez. İşçinin hakkını yedirmeyiz. :D

( üyelik tarihimde nasıl denk geldiyse :tamam1)

Çevrimiçi üyeler

Forum istatistikleri

Konular
7,158
Üyeler
2,896
Son üye
banbul

Son kaynaklar

Son profil mesajları

az bilgili çok meraklı
Prooffy wrote on semih_s's profile.
Merhaba, sizden DSO2C10 hakkında bilgi rica ettim. Yanıtlarsanız sevinirim...
Unal wrote on taydin's profile.
Timur Bey, Arduino kontrollü bir akü şarj cihazı yapmaya çalışıyorum. Aklımdaki fikri basit bir çizim olarak konu açmıştım. Özellikle sizin fikirlerinizi çok önemsiyorum.
hakan8470 wrote on Dede's profile.
1717172721760.png
Dedecim bu gul mu karanfil mi? Gerci ne farkeder onu da anlamam. Gerci bunun anlamini da bilmem :gulus2:
Lyewor_ wrote on hakan8470's profile.
Takip edilmeye başlanmışım :D ❤️
Back