Forumun matematik basligina da ihtiyaci var.

Böyle bir bölüm açılacaksa benim önerim, üst sıralarda müfredat gibi olması yönünde olur. Yani daha anslikobedik (Wikipedia) bir yapıda. Atıyorum “İntegral neydi” diye hatırlamak isteyen biri doğrudan konuyu okuyabilir, varsa video vb. materyalleri izleyebilir.

Bazen unuttuğum konulara tekrar tekrar bakıyorum. Daha derinlemesine irdelenecek deneysel konular ayrıca klasik mevcut forum gibi tartışılabilir.

Sonuçta matematik okulu değiliz ama işimizde matematik içeriyor. Bu arada dengede bir bilgi birikimi faydalı olabilir.

Bir ana bölüm ve alt bölümler şeklinde mi olmalı? Yoksa elektronik ana bölümünün altına mı?

Benim dusuncem;

Matematik, forumun ilgi alanina giren tum konularin hepsini birden ilgilendirdigi icin sitenin ana sayfasi altinda ana baslik olmasi bence daha dogru olur.

Sorumuz, mekanikle de iligili olsa, elektronikle de ilgili olsa bunu dogrudan matematik basligi altinda el almaliyiz.

Tabiki bu basligin yanlis anlasilip yanlis sekilde kullanilacagindan da eminim.

Mesela 1 ohm dirence 1 volt uygulanirsa kac amper gececektir sorusu bu basliga yakismaz ve matematik sorusu degildir.

Fakat 3'uncu derece denklem nasil cozulur sorusu bu basliga yakisacaktir.

Son düzenleme:
Matematik ana başlığı ve "Genel Konular" alt başlığı açılmıştır. Gerektiğinde ilave alt başlıklar ekleyebiliriz.

Çevrimiçi üyeler

Forum istatistikleri

Konular
7,584
Üyeler
3,071
Son üye
tekin124

Son kaynaklar

Son profil mesajları

Python Geliştirmeye eklediğim yapay zeka sunucusu, yeni başlayanlar için roket etkisi
Bir insanın zeka seviyesinin en kolay tesbiti, sorduğu sorulardır.
yapay zeka interneti yedi bitirdi, arama motoru kullanan, forumlara yazan kaldı mı ?
Freemont2.0 herbokolog Freemont2.0 wrote on herbokolog's profile.
nick iniz yakıyor
:D
az bilgili çok meraklı
Back