Mikro Step
Kıdemli Üye
Ayrıca, daha düne kadar forward yapı için atıp tutuyordun. Yok enerji boşalmaz yok şöle olur böyle olur itiraz ediyordun. Şimdi geldin tereciye tere satıyorsun.
Var da adamlar bunun gizliyor mu , getirin linkini buraya koyun ineceleyelim konu kapansın konuyu uzatan sizsiniz . Dsp işlemcisi olmaz zaten yeni çıktı bunlar smps yeni mi icad edildi.Konu saçma bir inada bindi. Dünyada bir sürü mcu/dsp kontrollü, kompanzasyonu tamamen mcu ya da dsp içerisinde yapılan güç kaynağı var. Biricha diye bir firma var araştırın, ne eğitimi veriyor stm ler ile neler yapıyorlar diye.
Dünyada adım duyulsun gibi bir dertim yok bana ait bir sistem geliştirmek istiyorum bu benim hobim , ego da değil mastürbasyon diyelimEn kıza zamanda buluşlarının ve adının dünyada duyulmasını canı gonülden isterim.
Bu çalışmada da kompanzasyon içeride , sadece sistemin karasızlığa düştüğü düşük wattlı çıkışlarda kompnsazyon yapmak zorunda kaldım geniş bir skalada bunu yapabilecek zaman ,çözünürlük ve matamatiksel imkan yok . Çok daha yüksek seviye işlemcilerde daha düşük değerlerde bu çalışmada 1w ise orada 0.01w kararsızlığa düşer.kontrollü, kompanzasyonu tamamen mcu ya da dsp içerisinde yapılan güç
Bu nasıl mümkün olacak ? Sadece toplama çıkarma ile her şey yapılır doğru ama döngüye sokarak ve shiift yaparak ama yine de bit kayıpları olacak o kayıp bitler demek gürültü demektir yine kompanse etmek gerekecek zaten yaptığım bu ,Dediğim gibi kitap okumaya başlasaydın Q notasyonu ile ilgilenmeye başlayacak ve float sayılara ihtiyacın olmadığını görecektin.
BUrada dsp işlemcisi kullanılmış yine
32184 eklentisine bak
Kutuya aldığı kompanzasyonu normal bir işlemci ile hesaplayabilmein imkanı yok 3p3z compansetion diye interntte araştırabilirsiniz ancak bir fırlamalık bir numara uydurulması gerekiyor.
Yoo yine tek , çünkü verdiğin linkte kodlar yok bu konuda mail atmiştın cevap geldi miHani olmazdı bu işler öyle, dünyada tek değilmişsin demek ki