Google haritaları yüksek çözünürlükte görüntülemek

frekans50

⁵⁰
Katılım
8 Ekim 2022
Mesajlar
1,419
Türkiye için kapalıymış.

Bölgeyi Amerika seçtiğimizde görüntü netleşiyor.

 
Bendeki ayar ve bilgisyardan görüntü:

1758467202750.png


1758467007496.png
 
Sadece Amerika değil. Türkiye harici herhangi bir ülke seçildiğinde çözünürlük artıyor. Ben Almanya seçtim. Ama android için çözüm ben de bulamadım.
 
İlginç bir durum bende Android telefonda hiçbirşey yapmadım ve netlik düzeldi.

Sizlerde nasıl şu an? Düzelme varmı?
 
Bende konunun açıldığı gün bölgeyi ABD seçtim. Sonra Google alıveriş sekmesindeki her şey dolar olarak fiyatlandı ve ABD deki siteler çıktı karşıma.
Önce anlayamadım ne olduğunu sonradan jeton düştü. İşin ilginç tarafı bölge seçeneğini chorome ayarlarında bulamadım. Maps'a girdim. Oradaki ayarlardan bölgeyi TR yapınca düzeldi fiyatlar.
 
Artık birşey yapmanıza gerek kalmadı. Haritadaki bulanıklık kaldırıldı.

Not: Türk devletinin isteği ile 2016 dan beri bulanıklaştırma uygulanıyordu.
 
Tam da bu konuyu açtığım günlerde, hem de THY 250 tane Boeing anlaşmasının konuşulduğu F35 olaylarından bahsedildiği günlerde bulanıklığın kaldırılmış olması garip.
 
Türkiye'nin ABD tarafından sağlanacak ayrıntılı uydu görüntülerine ihtiyacı yok, kendi uydularımız var ve bunlar çok daha ileri teknoloji, çünkü çok yakın zamanda fırlatıldı. Orada firmalar bazında ticari bir pazarlık olabilir.
 
Ben neden bir fark göremiyorum eskiye göre..?Bulanıklık ve netlik dediğiniz nedir?
 

Forum istatistikleri

Konular
8,344
Mesajlar
137,006
Üyeler
3,310
Son üye
Sdt01

Son kaynaklar

Son profil mesajları

mechanic ayhanarican mechanic wrote on ayhanarican's profile.
https://www.allmystery.de almanca biliyorsan burada araştır. Yapay zekada çeviriyor gerçi.
Almanların matematik bilgisi daha iyi oluyor.
“Kendi yolunu çizen kişi, kimsenin izinden gitmez.” – Nietzsche
Kim İslâm’da güzel bir çığır açarsa (güzel bir alışkanlık başlatırsa), onun sevabı ve kendisinden sonra ona uyanların sevapları, onların sevaplarından hiçbir şey eksilmeksizin ona da yazılır.
erdemtr55 taydin erdemtr55 wrote on taydin's profile.
Merhaba Taydin bey,
Gruba spms serisi yapıcak mısınız?
ben 3 sargılı toroid ile 2 adet flyback sürücek bir devre yapmayı düşünüyorum.size soracak sorularım vardı?
Mutluluğun resmi illa güzel çizilmiş tablo olmak zorunda değil.Bazen basit bir çizgi,doğru bir renk,yada küçük bir detay
Back
Top