Diğer başlıkta bahsettiğiniz arabanızdan pahalıymış, cihazın da kaskosu var mı?O yeni modelin fiyatı. Bendeki sadece 25 bin dolar idi
Diğer başlıkta bahsettiğiniz arabanızdan pahalıymış, cihazın da kaskosu var mı?O yeni modelin fiyatı. Bendeki sadece 25 bin dolar idi
Diğer başlıkta bahsettiğiniz arabanızdan pahalıymış, cihazın da kaskosu var mı?
Dolarcık diyeydin iyiydi. Böyle dümdük dolar deyince çarpıntı yapıyor.O yeni modelin fiyatı. Bendeki sadece 25 bin dolar idi
Bir keçi hikayesi var."Amca, size cok kanim isindi. Baba diyebilir miyim?"
Bambulab X1C kullaniyorum cok memnunum. 2013'de KosselClear kit almistim kickstarter projesinden. O zamandan beli ultimaker2 , cr10sprov2 , Sapphire Plus CoreXY kullandim. Acikara en rahat ettigim 3d printer oldu. Isin hobi kismindan cikip benim icin arac haline gelmesi cok onemliydi. SLA printer'da var. Anycubic Mono 6K. Astimim oldugundan onunla cok mutlu degilim. Ona balkonda bir yer ayarlayacagim ama henuz zaman bulamadim.
Led paneller harika olmus. Raf genisligi benim icin 30cm olacak , acaba rafin direkt altina bir panel mi yapsam diye dusundum sizdeki gibi bir kontrolcuyle. Paneller 30cm genisliginde genelde. Bu paneller sadece serit led'ler ve diffuserdan mi ibaret bilemedim. Soyle 20cm genisliginde bir tane bulursam rafin altina olabilir.
Bunu bence iyi yapmamışsınız.
Paralı PVC yi bilgisayar masası üstüne taşıyabilirim o iş kolay.Gerçi yine statik elektrik yükleneceğim.Bunu bence iyi yapmamışsınız.
Bunun yerine antistatik bir malzeme alsanız
daha uygun olacaktır.
Tamir, dizgi veya test yaparken komponentleri
kaybetme riskiniz bulunduğunu unutmayın.
Statik elektrik, "nor-mal" elektrikten daha
korkutucu bence.
Bunun yüzünden bozulan malzemeler nedeniyle,
arızayı uzun süre bulamayabilirsiniz.
Kaba işler için (delme, dremelle kesme gibi) ben alüminyum baklava tepsisi kullanıyorum.Paralı PVC yi bilgisayar masası üstüne taşıyabilirim o iş kolay.Gerçi yine statik elektrik yükleneceğim.
Paralı PVC üstüne 40x60cm fayans ta koymayı düşünüyordum, yine de kötü bir fikir mi?