Eviniz 3 fazlıymış buda bir artı.Bana da öyle geliyor, sigorta daha güvenli gibi sanki.
Ben acti 9 modelini alıyorum daha hassas olduğunu söylüyorlar.
Bu mu?Ben acti 9 modelini alıyorum daha hassas olduğunu söylüyorlar.
Elektrik ile merakımdan ilgileniyorum pratik yapacağım bir fırsatım olmuyor ://
Tekli sağlam oda içine sigorta kutusu önerin var mı?Evet bu seriden alıyorum.
Bunun görüntüsü daha hoş.
2. sigorta yeri de var zamanla ihtiyaç olursa kutu değiştirmeye gerek kalmaz.
tabii bunu alacaksanız 2 tane pg13.5 rekor almak da gerekebilir kablo giriş çıkışı için.
rekor ve sigorta tamam ama kutu için satıcıya mesaj atın içinde sigorta montajı için ray bulunuyor mu?Aşağıdakiler için ne diyorsun?
Şu rekor :
Pg-7 -9 11 16 21 29 36 42 Rekor Fiyatları ve Özellikleri
Pg-7 -9 11 16 21 29 36 42 Rekor en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.www.n11.com
Şu da kutu :
Mutlusan W Otomat Kutusu S.ü Meksbox 2 Li Fiyatları ve Özellikleri
Mutlusan W Otomat Kutusu S.ü Meksbox 2 Li en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.www.n11.com
Şu da sigorta :
Schneıder.Ik60N 1 Faz 10A 6 Ka B Tipi N Otomat A9K23110 Fiyatları ve Özellikleri
Schneıder.Ik60N 1 Faz 10A 6 Ka B Tipi N Otomat A9K23110 en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.www.n11.com
Kablo 3 x 1.5 mm.Ayırca rekordan geçireceğiniz kabloyuda sormuş olayım.
Geçireceğiniz kablo kesiti 3x1.5'dan büyükse pg16 daha isabetli seçim olur
Matkaptan ve ucundan bol bir şey yokrekor ve sigorta tamam ama kutu için satıcıya mesaj atın içinde sigorta montajı için ray bulunuyor mu?
Ray yoksa sigorta takamayız.
Ayırca elinizde 13-14mm delecek kadar uç(kademeli uç olabilir) ve matkap var mı? yoksa rekor için delik delemeyeceksiniz ve kablo girişi için çok çirkin bir görüntü olacak ://
Rekordan kablo geçirip rekoru sıktığınızda kabloyu sıkıp hareket etmesini önlüyor ve düzgün bir görüntü oluyor.
siparişi yarın verseniz olur mu?Kablo 3 x 1.5 mm.
Olur sorun yok, hatta elden görerek alsam daha iyi olur gibi, tanıdık var mı böyle bir yer gidip oradan alayım?siparişi yarın verseniz olur mu?
hem satıcııya kutu içinde ray olup olmadığını sorarsınız hemde ben pg13.5 rekordan 3x1.5 kablo nasıl geçiyor(bol mu dar mı?) ona bakmış olurum.
Yarın sabah yazacağım buraya rekor ve kablo birbrine uygun mu.
Ben pg13.5 tam tamına 3x1.5 kablo için diye hatırlıyıorum.
Gıda çarşısında "siem" vardı şalt malzeme satan oradan rekoruda kabloyuda sigortayıda(?) alabilirsiniz.Olur sorun yok, hatta elden görerek alsam daha iyi olur gibi, tanıdık var mı böyle bir yer gidip oradan alayım?
Hem sende rekor ve kablo için bakmış olursun yarın.
Yetkili satıcıları listeliyor sayfa, sol taraftan İzmir seçmek lazım. Tabi tek bir sigorta için uğraşırlar mı, uğraşılır mı / değer mi o da ayrı bir konuGıda çarşısında "siem" vardı şalt malzeme satan oradan rekoruda kabloyuda sigortayıda(?) alabilirsiniz.
Gıdada kim orjinal schneider satıyor bilmiyorum ben hep internetten aldım.
Schneider iyi değil size siemens verelim derlerse yok deyip internetten schneider alın gıda sahte siemens kaynıyor orjinal bulma şansınız yok.
Diğerleri bulunur rahatlıkla "V otoma"t kutusu ve "rekor".
Ben bir tane alacağım zaman hiç birşey bilmiyor numarası yapıyordum.Yetkili satıcıları listeliyor sayfa, sol taraftan İzmir seçmek lazım. Tabi tek bir sigorta için uğraşırlar mı, uğraşılır mı / değer mi o da ayrı bir konu
Bunlarda online satış siteleri:
Online Satış Kanalı
Schneider Electric ürünlerini bulmakta zorlanıyor musunuz? Birden fazla iş ortağımızın güvenilir online alışveriş siteleri üzerinden aradığınız ürünlere tek tıkla ulaşabilirsiniz.www.se.com
Sende 1 kağıda yazıp götür elektrikçi bundan istedi diye ver olay seni bağlamadığı için yardımı olacaklardır : ))