@coder kesim matı yerine fayans önerebilirim. 60cm x 60cm yada 60cm x 120cm fayans önerebilirim.
Kesim matı çok sıcak yada yapıştırıcı teması gibi durumlarda zarar görebilir ama fayans bu konularda daha iyi. Temizlemesi daha kolay.
31448 eklentisine bak
İşi profesyonel yapmak istiyorsan şu ekipmanları alman lazım
31444 eklentisine bakAntistatik ESD Topraklama Kablosu IZ-W11KH_B - AntistatikMarket | ANTİSTATİK
Antistatik ESD Topraklama Kablosu IZ-W11KH_B, Topraklama Kablosu Banana, Topraklama Kablosu Krokodil, Antistatik ESD Topraklama Kablosu Fiyatwww.antistatikmarket.com
31443 eklentisine bakAntistatik ESD Topraklama Fişi Bondline BP3SBEU - AntistatikMarket | ANTİSTATİK
Antistatik ESD Topraklama Fişi Bondline BP3SBEU, ESD Topraklama Fişi, Antistatik Topraklama Fişi, Bondline Topraklama Fişiwww.antistatikmarket.com
31442 eklentisine bakAntistatik ESD Kopça - AntistatikMarket - İzge Mühendislik | ANTİSTATİK
Antistatik ESD Kopça, Antistatik ESD Kopça Fiyat, Antistatik ESD Masa Kaplaması için Kopça, Antistatik Kopça, ESD Kopça, Antistatik ESD Kopça Erkek+Dişiwww.antistatikmarket.com
Kopçayı bir şekilde mat'a takacaksın. Artık tam olarak nasıl yapılır onu kopçayı inceleyerek anlayacaksın. Muhtemelen mat'a bir delik deleceksin, kopçayı geçirip aynı perçin gibi üst tarafını ezeceksin.
matin topraklamasi 1 megaohm gibi bir direnç üzerinden olmalı yoksa bina topraklamasında sıkıntı cıkması durumuda çarpılma riskiniz bile olurMatın topraklaması devamlı bağlantı halinde olacak değil mİ?
Aksi bir durum olabilir mi? Osiloskop kullanırken ya da başka bir durumda topraklamayı kesmek gerekir mi?
Etmiyor ama fiyatından korkmasam 90x180 yada 120x240 olanını alırım masaya. Elektronik çalışmak için uygun ama üzerinde fare kullanmak için uygun değil çok fazla. İllaki bir miktar soğuk oluyor ve kolunuzu üşümesine sebep oluyor.Fayansın yüksekliği çalışırken rahatsız etmiyor mu?
Fiyatları ne civarda?90x180 yada 120x240
402 ve 805 icin benimki de yolda , link icin de tesekkur ediyorum.Direnç kondansatör seti geldi. Her değerden 50 tane var
31430 eklentisine bak
31431 eklentisine bak
31432 eklentisine bak
Linkteki olabilir, bence sart degil ama masayi korumak icin bence kullanilabilir. Ben bazem modelleme icin cismin fotografini cekiyorum yukaridan o zaman da olcekleme icin yardimci oluyor.Kesim matı ne alayım? Gerek var mı?
Sipariş verdim.İşi profesyonel yapmak istiyorsan şu ekipmanları alman lazım
31444 eklentisine bakAntistatik ESD Topraklama Kablosu IZ-W11KH_B - AntistatikMarket | ANTİSTATİK
Antistatik ESD Topraklama Kablosu IZ-W11KH_B, Topraklama Kablosu Banana, Topraklama Kablosu Krokodil, Antistatik ESD Topraklama Kablosu Fiyatwww.antistatikmarket.com
31443 eklentisine bakAntistatik ESD Topraklama Fişi Bondline BP3SBEU - AntistatikMarket | ANTİSTATİK
Antistatik ESD Topraklama Fişi Bondline BP3SBEU, ESD Topraklama Fişi, Antistatik Topraklama Fişi, Bondline Topraklama Fişiwww.antistatikmarket.com
31442 eklentisine bakAntistatik ESD Kopça - AntistatikMarket - İzge Mühendislik | ANTİSTATİK
Antistatik ESD Kopça, Antistatik ESD Kopça Fiyat, Antistatik ESD Masa Kaplaması için Kopça, Antistatik Kopça, ESD Kopça, Antistatik ESD Kopça Erkek+Dişiwww.antistatikmarket.com
Kopçayı bir şekilde mat'a takacaksın. Artık tam olarak nasıl yapılır onu kopçayı inceleyerek anlayacaksın. Muhtemelen mat'a bir delik deleceksin, kopçayı geçirip aynı perçin gibi üst tarafını ezeceksin.
1 tane alınca 2 defter mi geliyorMotorobit Çilesi
Plastiğe istedikleri parayı vermek zoruma gidiyor. Mecbur değilsem ederinden fazla istenen hiç bir şeyi almıyorum. Param olsa da almıyorum. Boyle bir sey di 500 tl di , ama kalmamis. Ben boyle bir sey diyordum. Sicakligi da iceride tutar diye.mekatronik.org
1 tane alınca 2 defter mi geliyor
Kaç çeşit direnç kaç çeşit kondansatör var
fiyat biraz pahalı geldi kondansatörler yüzünden mı pahalı acaba
Kullanmaya kullanmaya aliexpressi unutmuşumBütün değerleri listelemiş satıcı ilanda. Her değerden 50 tane geliyor.