Telefon jackları ile işim olmuyor, kırk yılda bir olsa da elimdeki dandik olan pense herhalde onu çakabilir
Bu nasil ? Telefon jacklarini da yapiyor.
Sadece masa için olsa üzerine priz - network prizi (keystone jack) takılan kablo kanallarından önerecektim ama fiyatlar pek de makul gözükmedi şimdi baktıgımdaHem onlar hem de bilgisayar, modem, NVR güvenlik kameraları ve cihazı için.
Abi onlar patch panel icin degil mi ?Pense elırken bildigim 2 yaygın tip var biri eski tip kablolar jackden dışarı çıkmıyor diğeri yeni tip attıgınız resimledeki gibi kablonun fazlalıkları jackın ucundan çıkıyor ve pensede sıkılırken kesiliyor
Bir de yaygın olmasada farklı jackler sanırım mesela dışarıda plastık bir parçaya dizilip jack ile birleştirildiginde keystone jack gibi birleşen felan ama nasıl tedarik edilir fiyatı nedir bilmem
Yedek 2 takım aldım, yeterli mi?Solder sucker varya abi, 10 numradan daha buyuk numara olsa onu veririm. Bunu yapan muhendisi anlindan opesim geliyor yedek silikonundan da aldin mi?
Zaten herbirinde 2 tane var, 2 takim 4 parca eder, biterse de devami bulunur bunun, ozdisan getiriyor arasira. siz de simdi bir ihtiyac sahibi oldugunuza gore, artik hic bitmez ordaYedek 2 takım aldım, yeterli mi?