Ekran kartına Anakart takmış.Ekran kartının kasası var45081 eklentisine bak![]()

Bu karta göre elinde hangi oyunlar var?Bu tip kartların montaj şekli böyleymiş![]()
Daha çıkmadı. Amerikada yazılım aşamasında oyunlar.Bu karta göre elinde hangi oyunlar var?![]()

Hocam konu masadan çıktı, atölyeyi geçti, fabrikaya doğru gidiyor maşallah. Son durumlar ne oldu bir görsel rica edelim merak etmeye başladık.@mechanic
Oyun için Playstation 5 ve PlayStation Plus Deluxe aboneliğim var evde
PC tarafında ise güncel ve güzel çoğu AAA oyun mevcut ta, oyun için alsaydım benim için en mantıklı seçim 5070ti olurdu, zaten elimdeki diğer kart 6900xt de fazlasıyla yeterliydi çünkü ana monitör 24inc Dell U2415 1080p 60hz.

RTX 5090 ı almamın nedeni, LmStudio, AnythingLLM ve Open WebUI ile yapay zeka modellerini test edip, yerelde denemeler yapmaktı.
Boş zaman kalırsa Cyberpunk 2077 Sayko ayarlarda + Path Tracing ile de zevki bir başka oluyor
Masamın son düzeni böyle, en son 3-5 elektrikli el aleti ekledim, burada görünmüyor.
![]()
Bazı masaların yanında da saray.Forumdaki bazı üyelerin laboratuvarlarının yanında benimki masa sayılır![]()
Ben tek kusur sobanın yerinde buldum. Alt taraftan bacaklara doğru sıcaklık vermesi lazımRTX 5090 ı almamın nedeni, LmStudio, AnythingLLM ve Open WebUI ile yapay zeka modellerini test edip, yerelde denemeler yapmaktı.
Boş zaman kalırsa Cyberpunk 2077 Sayko ayarlarda + Path Tracing ile de zevki bir başka oluyor
Masamın son düzeni böyle, en son 3-5 elektrikli el aleti ekledim, burada görünmüyor.
![]()
O soba tamire gelmiştir.Ben tek kusur sobanın yerinde buldum. Alt taraftan bacaklara doğru sıcaklık vermesi lazım![]()
Yanlış hatırlamıyorsam 500 KHZ - 28 MHZ arasını RTL-SDR'la almak için:
44832 eklentisine bak
şeklinde bir ayar değişikliği yapmanız lazım. (Q Branch seçimi)
Sdr radyoyu 28 mhz altında çalıştırdın mı?
Whip antene ihtiyacınız olabilir. Bu şekilde 2 anten yapmıştım SW de çok iyi sonuç aldım (el radyosundan az büyük bir radyo ile).Sdr radyoyu 28 mhz altında çalıştırdın mı?
Amatör Telsizci belgem yok ama hastalık derecesinde Kısa dalga frekanslarına bağımlıyım.![]()