Gmktec Ryzen9 M7 Pro modelini 1 yıldır kullanıyorum. Çin malı ama kaliteli bir ürün.
Memnunum.
Teknobiyotik ve Hepsiburada ya bakın, bazen uygun oluyor

nereden aldın?
28 mhz altında çalışıyormu? Bazı modellerde sorun oluyordu.
Esasen her model çalışıyor. Öndeki tüneri bypass edip, RTL2832 entegresine direkt anten bağlandığında yazılımda da "direct sampling" seçerseniz aşağı frekansları dinlerseniz. V3 ve V4 'de ise bunu yazılımla çözmüşler. Extra iş yapmanıza gerek kalmıyor.

BNC to SMA adaptörü alayım en iyisi.
PC Kasası biraz uzakta, her seferinde uzun USB kablo uzatamam.

Şu MiniPC yi de alayım diyorum, tezgahımda bir monitör zaten var ona takar kullanırım.

44833 eklentisine bak

GMKtec Mini PC Oyun, M7 AMD Ryzen 7 PRO 6850H (8C/16T 4.70Ghz) Dual NIC LAN 2.5G Bilgisayar Bilgisayar Windows 11 Pro, 16 DDR5 RAM + 512 GB Sabit Disk PCle SSD, Çift USB 4, HDMI 2.1, USB-C
Birde isterseniz:
bir değerlendirin. Driver vs desteği gerçekten çok iyi. Ayrıca Dell'in TR içinde servisi var. Fiyat olarak da birbirlerine yakınlar. Ben Ubuntu versiyonunu alıp sonradan lisans alıp üzerlerine win11 kurdum. HF tarafında FT8 , loglama, SDR, Icom uzak bağlantı vs bunun üzerinde çalışıyor

Çevrimiçi üyeler

Forum istatistikleri

Konular
8,475
Üyeler
3,364
Son üye
eraymer

Son kaynaklar

Son profil mesajları

mechanic ayhanarican mechanic wrote on ayhanarican's profile.
https://www.allmystery.de almanca biliyorsan burada araştır. Yapay zekada çeviriyor gerçi.
Almanların matematik bilgisi daha iyi oluyor.
“Kendi yolunu çizen kişi, kimsenin izinden gitmez.” – Nietzsche
Kim İslâm’da güzel bir çığır açarsa (güzel bir alışkanlık başlatırsa), onun sevabı ve kendisinden sonra ona uyanların sevapları, onların sevaplarından hiçbir şey eksilmeksizin ona da yazılır.
erdemtr55 taydin erdemtr55 wrote on taydin's profile.
Merhaba Taydin bey,
Gruba spms serisi yapıcak mısınız?
ben 3 sargılı toroid ile 2 adet flyback sürücek bir devre yapmayı düşünüyorum.size soracak sorularım vardı?
Mutluluğun resmi illa güzel çizilmiş tablo olmak zorunda değil.Bazen basit bir çizgi,doğru bir renk,yada küçük bir detay
Back