Isiklarim geldi , bekledigimden iyi oldu , ancak cok parlak direk gozume gelmemesi icin onune 3d print birseyler yapacagim. Aliexpress'den siparis
@Gokrtl 'in vermis oldugu devreden de siparis ettim dimmer ve acma kapama icin.
Oda'nin kendi isigi ile bu sekilde
29871 eklentisine bak
Bu isiklari ilave olarak yakinca bu sekilde
29872 eklentisine bak
Raf ayaklarini degistirdim. 5mm lama var. Bu nedenle isiklar icin 3d print spacer yapmam gerekti.
Simdi sirada cekmeceli kutulari buradaki tek ornekte oldugu gibi yukari tasimak var. Boylece tezgah uzeri olabildigince bos olacak. guc kaynaklari 1.5m silikon kablo ile masa uzerinde mobil olacak.
Bahsettigim Owon XDM1241 geldi. 2 tane 18650 lion ile calistigi icin o da mobil durumda olabilecek. Sadece lehim masanin ortasina dogru bir noktada sabit kalir diye dusunuyorum.
Yan tarafda duvara su sekilde bir sey yaptim.
29873 eklentisine bak
Bu sekilde kablolarin bir kismini organize etmeyi planliyorum. Test problari icin yeterli olacak. Diger kablolar icin su sekilde bir sey yaptim. Kablonun her iki tarafi da yukari gelecek sekilde her bir slota tek kablo gelecek sekilde yerlestirdim. Boylece kabloyu almadan once uclarini rahatlikla gorup secebilecegim. Modeli buradan indirebilirsiniz (
https://www.thingiverse.com/thing:2011419 )
Gorus ve elestirileriniz icin simdiden tesekkur ederim benim icin cok faydali oluyor.