150 euro altına gümrük yok ben ayakkabı aldım gümrüksüz NL menşeiiFiyatlar cok iyi. Tabii Turkiye'ye giriste yaninizda getirecekseniz. Yoksa gumrukten zor girer satin alma ile gonderilirse.
Sen sifir faturali urun aliyorsun, 2. el urunlerde gumruk memuru "bu urunun bedeli 150€ dan fazla" derse fazladir.150 euro altına gümrük yok ben ayakkabı aldım gümrüksüz NL menşeii
Sen sifir faturali urun aliyorsun, 2. el urunlerde gumruk memuru "bu urunun bedeli 150€ dan fazla" derse fazladir.
VPN kullaniyorsan sokmuyorlar. Surekli degisen VPN'den baglaniyorsan MAC adresini banliyorlar. SS atabilir misin, ne mesaj geliyor bakalim.i7-2600K
sahibinden banladı galiba benı siteye giremiyorum chatbot gibi link okuyom
AMD Ryzen serileri guclu ama biraz problemli bir seri. Anakartlar hem islemci hem RAM seciyor. Anakart uyumlu olsa bile BIOS guncellemek gerekebiliyor islemci icin. Elinde eski islemci olmasi gerekiyor yani yeni islemciyi gormesi icin. Yeni islemci icin BIOS yazdiginda da eskiyi gormuyor. RAM'ler ise epey sorun. O yuzden ucunu bir arada tek firmadan almak gerek. Ya da sorun yasarsan iade edebilecegini tanidik olmasi gerek. Intel gibi anakarti oradan, islemciyi buradan, RAM'i de babanemin ceyizinden deyip bir araya getirince calismiyorlar maalesef.yok normal baglantı üye ol falan diyor sorun değil de sende mause kadar olan takım bulsaydın az olmuş bu anakart ram işlemci
26463 eklentisine bak
devirdiği şişeler 10 tane flüt alır.Yaw veririz gümrüğünü
Kaç para bir flüt
Al bunu, al al. Alin bu arkadasi. Hadi yine iyisin, sana 777 TL'ye guvenli satistan i7 2600K buldum.haftalıgımı aldım dolandırılmaya hazırım abi muşdaki işlemci için fikriniz nedir
şimdi 800 dü sahibinden beni istemiyor izmir içinde gidip anakartım ile alabileceğim olursa süper olurAl bunu, al al. Alin bu arkadasi. Hadi yine iyisin, sana 777 TL'ye guvenli satistan i7 2600K buldum.
Ona 4000 verecegine benim attigim R5 5600'e 6000 TL ver. Hem sifir garantili. Islemci gucu 2.6 kat fazla. %260. Hem RAM 'de 16 GB. Iki kati. Buna para verilmez digeri varken.@nt
4000 tl ye
MSI Z170A TOMAHAWK ANAKART + İ7 6700 İŞLEMCİ + 8GB DDR4 RAM
İzmir Kabarabağlar
İsteyen test edip alabilir diyor.
Sadece Mainboardu almak isteyen biriside çıkmış olabilir ortak alınır