Devamında ayak tabanlarında bir kaşıntı oluştu mu ?Leyleklerin Göçü.
Hep tek görürdüm bunları havada. Ömrümde ilk defa sürü halinde görüyorum.
Video biraz kötü oldu. Telefon oto fokus filan yapmaya çalıştı.
18832 eklentisine bak18833 eklentisine bak18834 eklentisine bak18835 eklentisine bak18836 eklentisine bak18837 eklentisine bak18838 eklentisine bak18839 eklentisine bak18840 eklentisine bak18841 eklentisine bak
İşin espirisini bilmiyorum.Devamında ayak tabanlarında bir kaşıntı oluştu mu ?
Leyleği havada görene bol bol gezmek nasip olur derler.İşin espirisini bilmiyorum.
Görmeden önce gezdim ya. Artık seneye yazın.Leyleği havada görene bol bol gezmek nasip olur derler.
Ben hiç böyle şeyler aramadım. Ülkemizde en çok arananı koyuyor desek zannetmiyorum en çok arananın o olduğunu. Neden arama kutusu böyle yazılarla dolu açılıyor. Sizde de böyle mi?
18998 eklentisine bak
ben de zikirmatikten yapmıştım
bir sonraki haber daha iyiymişSuyla çalışan motor yapıp devletten destek isteyen organize sanayi esnafından sonra şimdi bir de Terazi Ekrem'imiz oldu. Herif terazi kullanmadan 1 gram hassasiyetle tartım yapıyormuş
bir sonraki haber daha iyiymiş
Genlerimizde var belki. Belki de kültürel bir hafıza sonucu ama şu an tek istediğim videodaki hareketi en az bir kere yapmakTürk işçisine iş güvenliği ekipmanını taktıramazsın, mümkün değil İşi bırakmakla tehdit eder gene de takmaz ...
Buna benzer yıllar önce de bir haber çıkmıştı. Adamlar inşaatın çatısından büyük bir kova ve kasnaklı vinç ile tuğla indiriyorlar. İşçi aşağıda ipi tutuyor, kova yukarıda tuğla ile dolduruluyor.
Kovayı salıyorlar, ama kova ağır geliyor, kova aşağı, işçi yukarı ...
Kova yere varıyor, zemine çarpıyor ve tuğlaların çoğu dökülüyor. Hadi bakalım, kova yukarı, işçi aşağı ...
Kova ile işçi yolun yarı yerinde havada çarpışıyor, işçi ipi bırakıyor. Kova biraz daha yukarı, işçi daha hızlı aşağı ...
Kova boşta kaldığı için, ipi tutan olmadığı için bu sefer düşmeye başlıyor. Kova aşağı, işçi sabit yerde yatıyor ...
Sonuçta düşen kova işçiyi çok az farkla ıskalayarak yere çarpıyor.