aşağı yukarı aynı bendeki de. İyi o zaman.
aşağı yukarı aynı bendeki de. İyi o zaman.
Evet üçkenin tepe noktasını tam T ye denk getirebildim.Şimdi de üçgen dalgaya geç. Sonra da solda içinde yan yatmış T olan sarı trigger sürgüsünü yukarı aşağı sürükleyerek trigger level olayını ne yaptığını gör. Yukarıda ortadaki T, trigger'in meydana geldiği yeri gösteriyor. Sen trigger level'i değiştirdikçe üçgenin neresinde trigger olduğunu değiştiriyorsun.
16682 eklentisine bak
Daha ihtiyaç duymadım ama doğu diyorsun seçme şansım olsa zaten masaüstü bir cihaz seçerdim 2si bir arada çalışabilecekEksiklik değil saçmalık olmuş. Bir alete sinyal verip osiloskoptan takip etmen gerekirse ne yapacan?
Yazılımsal olarak mı gidermişler? Eğer donanımsal ise yeniden almamız lazımDün gece firmaya eposta attım. Cihaz ile ilgili bugları tarif ettim. Foruımdan da bahsettim ve ilgili konuların linkini verdim. Sabah baktığımda cevap yazmışlar ve 4 tane bug'dan iki tanesini düzeltmişler. Diğer iki bug'ı da en kısa zamanda düzeltip bilgi vereceklerini söyledi. Bu sorunlar düzeltildikten sonra bu osiloskop yeni başlayanlara, hobicilere ve öğrencilere kesinlikle tavsiye edeceğim bir cihaz olacak. Bundan birkaç yıl önce yeni başlayanlara Rigol, Siglent falan diyorduk ama bugünün fiyatları ile bu artık gerçekçi değil. Alınabilir olan osiloskop modeli artık ISDS205 ve benzeri cihazlar.
Yazılımsal olarak mı gidermişler? Eğer donanımsal ise yeniden almamız lazım