F faruk123 Yeni Üye Katılım 11 Aralık 2024 Mesajlar 5 14 Aralık 2024 #1 bu ayar düğmesi ne ışe yarar. ayarlarıyla oynadım. bu ayar düğmesi ne işe yarar. nasıl ayarlanır yardımcı olurmusunuz.
bu ayar düğmesi ne ışe yarar. ayarlarıyla oynadım. bu ayar düğmesi ne işe yarar. nasıl ayarlanır yardımcı olurmusunuz.
mechanic poor user Katılım 25 Şubat 2024 Mesajlar 1,246 14 Aralık 2024 #2 faruk123 dedi ki: bu ayar düğmesi ne ışe yarar. ayarlarıyla oynadım. bu ayar düğmesi ne işe yarar. nasıl ayarlanır yardımcı olurmusunuz.39038 eklentisine bak Genişletmek için tıklayın... Şema olmayınca o ayarın ne işe yaradığını anlayamam. İnverterin adını yazarsan belki şemasını bulan çıkar.
faruk123 dedi ki: bu ayar düğmesi ne ışe yarar. ayarlarıyla oynadım. bu ayar düğmesi ne işe yarar. nasıl ayarlanır yardımcı olurmusunuz.39038 eklentisine bak Genişletmek için tıklayın... Şema olmayınca o ayarın ne işe yaradığını anlayamam. İnverterin adını yazarsan belki şemasını bulan çıkar.
frekans50 ¹ Katılım 8 Ekim 2022 Mesajlar 982 14 Aralık 2024 #3 Çıkış gerilimini ölçün. İstediğiniz değerde değilse biraz daha ayarlayınız. Çıkış gerilimi bu ayarla değişmiyorsa, belki frekans veya dalga şeklini değiştiriyor. Bu durumda skopla bakmak ve ayarlamak gerekir. İşlevi bilinmeyen düğmeyle oynamak ayarlamak sakıncalıdır
Çıkış gerilimini ölçün. İstediğiniz değerde değilse biraz daha ayarlayınız. Çıkış gerilimi bu ayarla değişmiyorsa, belki frekans veya dalga şeklini değiştiriyor. Bu durumda skopla bakmak ve ayarlamak gerekir. İşlevi bilinmeyen düğmeyle oynamak ayarlamak sakıncalıdır
S serkan_48 Kıdemli Üye Katılım 16 Ocak 2019 Mesajlar 2,034 15 Aralık 2024 #4 Sadece resimden çıkarım yaparsak şahsi fikrim şu. Resimde görünen cihaz smps mantığı ile çalışıyor. Yüksek frekansla trafo sürülüp voltaj yükseltiliyor. Sonrasına girmiyorum. Bu tür kartlarda sinyali üreten kartı bu şekilde dik ve ayrı dizayn ediyorlar. Bu kart sinyal üretirken neyi kontrol edebilir , 1 frekans 2 duty oranı Bu trimpot bu iki ayardan birini değiştiriyordur muhtemelen. Oynanması mantıklı değil. Tekrar ayarı kalibrasyonu osiloskop gibi ölçüm aletleri gerektirir. Cihazı tanımak bilmek gerektirir.
Sadece resimden çıkarım yaparsak şahsi fikrim şu. Resimde görünen cihaz smps mantığı ile çalışıyor. Yüksek frekansla trafo sürülüp voltaj yükseltiliyor. Sonrasına girmiyorum. Bu tür kartlarda sinyali üreten kartı bu şekilde dik ve ayrı dizayn ediyorlar. Bu kart sinyal üretirken neyi kontrol edebilir , 1 frekans 2 duty oranı Bu trimpot bu iki ayardan birini değiştiriyordur muhtemelen. Oynanması mantıklı değil. Tekrar ayarı kalibrasyonu osiloskop gibi ölçüm aletleri gerektirir. Cihazı tanımak bilmek gerektirir.