JLCPCB Sipariş Sürecim

frmman

Aktif Üye
Jlcpcb den vermiş olduğum sipariş süreci aşağıdaki gibi. Belki birilerine fikir verebilir veya yardımı dokunur.

3 farklı tasarımda 10'ar adet adet toplamda 30 adet pcb siparişim elime ulaştı.

Normal posta yolu ile teslimat yapılmasını istedim. Vergi ve tüm masrafları jlcye sipariş anında tek seferde ödedim. 17 gün sonra siparişim elime ulaştı.

Süreç ve ödediğim vergiler aşağıdaki gibi

INI:
10 adet: 30mm x 35mm
10 adet: 40mm x 100mm
10 adet: 40mm x 100mm

FR4 2 yüzlü pcb

2025.06.04 Gerberler yüklendi ödemesi yapıldı
2025.06.06 Ürünler hazır Çin içi kargo aktarmalar başladı
2025.06.12 HK dan uçak kargo yola çıktı
2025.06.13 IST Havaalanı ve gümrük kontrol süreci
2025.06.18 Gümrük kontrol ok
2025.06.19 Sürat kargo paketi aldı
2025.06.21 Paket elime ulaştı

101.png

Vorlance'den 5 adet PCB teklifi aldım dün. Tanesi 2.5$'a ürettirebiliyorsunuz, ayrıca komponent tedariği de yapıyorlarmış. güzel bir hizmet eğer yüksek miktarda sipariş geçicekseniz

PCB kaliteleri nasıl acaba. Doğrudan jlc ile çalışıyorlarsa yüksek adetlilerde tercih edilebilir.

PCB kaliteleri nasıl acaba. Doğrudan jlc ile çalışıyorlarsa yüksek adetlilerde tercih edilebilir.
Doğrudan JLC ile çalışıyorlar. 2-4 hafta teslim süresi yazmışlar tekliflerinde, LCSC siparişleri ise her perşembe çıkıyormuş ve 1 hafta sonra teslim ediliyormuş. fakat yurtiçi kargoyu siz karşılıyorsunuz anlaşmalı kargoları yok

JLC nin dizgi hizmetinide verebiliyorlarmı acaba. Dizilmiş olarak kartlar gelebilirse çok iyi olur.

Forum istatistikleri

Konular
7,873
Üyeler
3,159
Son üye
ozencmakine

Son kaynaklar

Son profil mesajları

Mutluluğun resmi illa güzel çizilmiş tablo olmak zorunda değil.Bazen basit bir çizgi,doğru bir renk,yada küçük bir detay
Python Geliştirmeye eklediğim yapay zeka sunucusu, yeni başlayanlar için roket etkisi
Bir insanın zeka seviyesinin en kolay tesbiti, sorduğu sorulardır.
yapay zeka interneti yedi bitirdi, arama motoru kullanan, forumlara yazan kaldı mı ?
az bilgili çok meraklı
Back