Sercan
--
Zaman zaman özellikle seçim vakitlerinde, yerli araç gibi birçok konuda olduğu gibi milli muharip uçağımız KAAN'da epey dalga geçilen bir konuydu. Bugün 5. nesil KAAN uçağımız göklerle kavuştu. Bilindiği gibi daha öncede HÜRKUŞ uçmaya başladı.
Bu tarz konuların siyasi meze yapıldığı ortamda gençlerde işin ciddiyetini fehmedemeyebiliyor. Umuyorum bu somut neticeler gençler için doğru bir örnek teşkil eder.
Asıl söylemek istediğim, forumda birçok öğrenci proje arayıp duruyor. Belki bu yatırım yapılan alanlarla ilgilenip daha detaylı araştırmalar yaparlarsa, -daha önce üretilmiş bile olsa- kendi projelerini bu çerçevede şekillendirebilirler.
Bu tarz haberlerin gençler tarafından kendilerine yol gösteren deniz feneri gibi görmesi gerektiğini düşünüyorum.
Bu arada hepimiz için hayırlı olsun.
Bu tarz konuların siyasi meze yapıldığı ortamda gençlerde işin ciddiyetini fehmedemeyebiliyor. Umuyorum bu somut neticeler gençler için doğru bir örnek teşkil eder.
Asıl söylemek istediğim, forumda birçok öğrenci proje arayıp duruyor. Belki bu yatırım yapılan alanlarla ilgilenip daha detaylı araştırmalar yaparlarsa, -daha önce üretilmiş bile olsa- kendi projelerini bu çerçevede şekillendirebilirler.
Bu tarz haberlerin gençler tarafından kendilerine yol gösteren deniz feneri gibi görmesi gerektiğini düşünüyorum.
Bu arada hepimiz için hayırlı olsun.
Hayaller gerçek oldu. Türkiye, kendi uçağını kendi yaptı. Milli...
Hayaller gerçek oldu. Türkiye, kendi uçağını kendi yaptı. Milli Muharip Uçak KAAN, 21 Şubat 2024 sabahında ilk uçuşunu gerçekleştirdi.
gdh.digital