Kullanabiliyor musun? Bende para istiyorda
Kullanabiliyor musun? Bende para istiyorda
Mesela şu resimdeki trimpotlardan var mı?
Proteusta yok. Habire 3 nokta birleştirip aralık tutturmaya çalışıyorum.
6448 eklentisine bak
SW_Push olabilir mi?Şu butonu kicad de bulamadım. Adını bilen var mı? Tact olarak çıkmıyor.
switch lerde var bir şeyler ama 5 bacaklı görünüyor.
11567 eklentisine bak
Şöyle bir şey buldum. Doğru mu bilmiyorum.Okuldaki bazı gerekliliklerden ötürü ve ileride çalışma hayatında da kullanabilmek için eagle öğreniyorum ben de. Program farklı ama durumlar ortak eğer bir akım taşıma ihtiyacımız yoksa sinyal amaçlı olarak kaç mm yol kullanmalıyız ve bir de padlerin çapı, delik çapı ne olmalı. normal elemanlar için direnç diyot led gibi.
Okuldaki bazı gerekliliklerden ötürü ve ileride çalışma hayatında da kullanabilmek için eagle öğreniyorum ben de. Program farklı ama durumlar ortak eğer bir akım taşıma ihtiyacımız yoksa sinyal amaçlı olarak kaç mm yol kullanmalıyız ve bir de padlerin çapı, delik çapı ne olmalı. normal elemanlar için direnç diyot led gibi.
Teşekkür ederim buna dikkat edeyim.Bununla ilgili çok kesin bir kural yok. 0.2 mm bir yol ile de sinyali sorunsuz taşıyabilirsin ama pcb üreticisini zorlarsın. Makul olan müsait alana bağlı olarak kalın yol kullanmak. Zorunlu kaldıkça yolları inceltmek...
Bazılarında var bazılarında yok. Sen herhalde önce olmayana baktın.3d modeli de var mış. İlk baktığımda model yoktu. Öyle açık bırakmıştım pc yi... Geri döndüm model var... Anlamadım... Ya geç yükleniyor modeller yada internetten falan indirdi kendisi...
11606 eklentisine bak