Kısırlı Yada Çiğ Köfteli Altın Günü

**İsviçre yapımı olur buda
sağlamdır sanırım ben hiç bundan kulllamadım ama çarşambaları malzemeci geliyor ona sorarım solıngen cımbız satıyor
 
Ben bu paranin faiziyle her ay cimbiz degistiririm. :D

Aynen. Bende de mikroskop var, onu kullanarak ince zımpara ile elimdeki dandik cımbızların uçlarını tam olarak hizalayabiliyorum. O kadar çok yerde kullanıyorum ki bu mikroskobu, artık atölyedeki en temel aletlerden birisi oldu. Hatta bazan bahçede elime bir kıymık batıyor. Hemen açıyorum mikroskobu, o kıymığı kocaman kütük gibi görüyorum. Sonra da en ince cımbız ile en uygun açıdan yakalıyorum ve tek hamlede çıkarıyorum :tamam2:
 
Birde aşağıdaki gibi bir gerçek var :dusun2:

sami.jpg
 
Kadınlarla iletişim kurmanın yolu şuna benziyor, diyelim ki alfabede bir harf anlatmak istiyorsun;

Erkek "A" diyor, kadında "Z" zuhur ediyor. En şanslı erkek ortadaki harfe denk gelen "L" de anlaşıyor ama asla istediğini alamıyor. :D

Kadınlar "A" dediğinde erkeğin onu "Z" anlamasını bekliyor. Erkek "A" dan başlayıp 29 harfi de sayıyor ama bir türlü ne demek istediğini bulamıyor. Çünkü erkek 29 harfi sayana kadar kadın da unutuyor ne demek istediğini. Bu arada kadın mevcut 29 seçeneği de almış oluyor... :D
 
Birde aşağıdaki gibi bir gerçek var :dusun2:

sami.jpg
Belki de tek ve en büyük zaafları hızlı düşünüp hızlı karar verememek . Bu yüzden neredeyse hepsi kötü araç sürücüsü desek abartı olmaz . Araç sürerken birçok kadının panik halinde yaptığı tepki direksiyonu bırakıp elleriyle yüzünü örtmek oluyormuşki büyük facia . Ayrıca mesafe algıları da tuhaf çalışıyor. Birgün aracımla bir pazar yerinden geçiyorum. Yolun iki yanına kamyonlar parketmis ama yolun kalan kısmına iki kamyon daha sığar ki o kadar geniş. Bir araba ile yolda karşılaştık. Ben baktım yol çok geniş , aynen devam ettim . Karşıdan gelen araç sürücüsü bayanmış , mesafe algısı kötü olduğu için birbirimize değecegimizi sanıp baya panik olup bana el kol hareketleri falan yaptı. Ben tabi gülerek yanından geçtim gittim .
 
  • Kızgın
Reactions: nt
Bana bir ömür yetecek gazı veren adam . Hele radyatörü delik bir jipin radyatorunu yumurtanın akıyla geçici olarak tamir edince çenemi yerden toplamıştım .
 
yakında sürücüsüz sistemlere geçeceğimiz düşünülürse, araba kullanma yeteneğinin cinsiyetle ilişkilendirilmesinin anlamını yitireceği bir geleceğe doğru ilerliyoruz.

üstelik otobüs ve kamyon şöförleri erkek de ne oluyor her gün görüyoruz haberlerde yuvarlandı devrildi ...
 
üstelik otobüs ve kamyon şöförleri erkek de ne oluyor her gün görüyoruz haberlerde yuvarlandı devrildi ...

Aynen. Ben araba kullanırken cep telefonunda mesaj yazan, sarhoşken araba kullanan, uykusu olduğu halde araba kullanmaya devam eden veya otobanda 240 km/saat hızla giden hiçbir bayan sürücü görmedim. Akıl konusunda bayan sürücüler kesinlikle daha üstün :D
 

Forum istatistikleri

Konular
6,625
Mesajlar
112,559
Üyeler
2,720
Son üye
Muhenned

Son kaynaklar

Son profil mesajları

hakan8470 wrote on Dede's profile.
1717172721760.png
Dedecim bu gul mu karanfil mi? Gerci ne farkeder onu da anlamam. Gerci bunun anlamini da bilmem :gulus2:
Lyewor_ wrote on hakan8470's profile.
Takip edilmeye başlanmışım :D ❤️
Merhaba elektronik tutsakları...
Lyewor_ wrote on taydin's profile.
Merhabalar. Elektrik laboratuvarınız varsa bunun hakkında bir konunuz var mı acaba? Sizin laboratuvarınızı merak ettim de :)
Lyewor_ wrote on taydin's profile.
Merhabalar forumda yeniyim! Bir sorum olacaktı lcr meterler hakkında. Hem bobini ölçen hemde bobin direnci ölçen bir lcr meter var mı acaba?
Back
Top