Evet, bu da çok güzel. Alınacaklar listesinde. Ben Gedore' nin ürünlerini çok beğeniyorum, kullanmadıysanız tavsiye ederim.Gedore yerine bu da iyi is gorur
Evet, bu da çok güzel. Alınacaklar listesinde. Ben Gedore' nin ürünlerini çok beğeniyorum, kullanmadıysanız tavsiye ederim.Gedore yerine bu da iyi is gorur
Evet, bu da çok güzel. Alınacaklar listesinde. Ben Gedore' nin ürünlerini çok beğeniyorum, kullanmadıysanız tavsiye ederim.
Gedore, Hazet, Knipex, NWS ... gibi markalarda kalite yüksektir. Hangisini alırsanız alın memnun kalırsınız. Lokma grubu için İzeltaş tercihim.Knipex , pense grubunun en iyisidir, ve ben onu izolasyon icin onerdim.
Pense alacaksam knipex, ama lokma takimi vs Gedore
Gedore yerine bu da iyi is gorur
Muf la calisacan bunla abipabuç sıkma özelliği yok
Hangisi?pabuç pensesinin fiyatı düşmüş.
nasıl bi algoritmadır bu?
sanki forumu da değerlendirmeye alıyor.
Burada bahsettigim olay olusmaya baslamis, fiyat satis olmadikca dusmeye devam edecek. Ama biri aldigi anda geri ziplayacakAmazon da fiyat politikasi enteresan, satilmasini istiyor malin. Alis fiyatinin altina dusmemek kaydiyla, fiyat dusmeye basladigi anda bekleyin. Kimse almiyorsa bir iki gune bir guncelleme gelecek ve dusme devam edecek. Ne zamana kadar? Elbette birisi sepete atip al diyene kadar. Aldiktan 1 dk sonra bile siparis iptal edilse fiyat guncelleme normale donecek.
Kiyida kosede kalmis, kimsenin umurunda olmayan mallar bile cok uygun fiyata satilabiliyor. Ama maliyetin altina verdiklerini hic sanmiyorum diyecem ama, bu amazon ne yapacagi belli olmaz.
Burada bahsettigim olay olusmaya baslamis, fiyat satis olmadikca dusmeye devam edecek. Ama biri aldigi anda geri ziplayacak
Hmm, klein tools 1000 TL nin altina inmeden asla almamak lazimbence şöyle oldu:
sistem, mekatronik forumundan linklendiğini gördü.
yapay zekaya ''git bak bakalım n'oluyo orda, bi öğren'' görevi verildi.
o da, ''efenim istekliler ama alım kararı veremiyorlar'' raporu verdi.
sistem de alım kararını hızlandırmak için indirim yaptı.
nası!..
Hazet'i genelde otomobil tamircileri kullanırlar. Çünkü sadece otomobillerde kullanılabilen bazı özel aparatlar üretiyorlar. Ben de Hazet'in bazı takımlarını kullanıyorum, memnunum.
Harikaymis , ben bilmiyordum , uzun linke de sinir oluyordum cok isime yaradi tesekkur ederim.O devasa URL'i kullanmaya gerek yok. Amazon ilgili ürünün paylaşılabilecek bir linkini veriyor
Uni-T LM40T
Konu ile alakalı değil ama benim de bu ürün hoşuma gitti. Startup bir ürün ama iyi bir yerden yakalamış olayı. Muhtemelen alınan ölçüleri doprudan telefoına da aktarıyordur.