Knipex kendinden ayarlı sıyırma pensesi 200 mm 12 40 200 EAN

Evet, bu da çok güzel. Alınacaklar listesinde. :) Ben Gedore' nin ürünlerini çok beğeniyorum, kullanmadıysanız tavsiye ederim.

Knipex , pense grubunun en iyisidir, ve ben onu izolasyon icin onerdim.

Pense alacaksam knipex, ama lokma takimi vs Gedore

Knipex , pense grubunun en iyisidir, ve ben onu izolasyon icin onerdim.

Pense alacaksam knipex, ama lokma takimi vs Gedore
Gedore, Hazet, Knipex, NWS ... gibi markalarda kalite yüksektir. Hangisini alırsanız alın memnun kalırsınız. Lokma grubu için İzeltaş tercihim.

Izeltas eskileri cok iyi, son 8 yilda aldiklarimiz paslandi. Adamlar artik bir sey satmak istemiyormus gibi uretim yapmaya basladilar sanki. Bir CETA-form diye firma sanirim izeltasin eski izinde olabilir, ama tam bilgim yok. Izeltas artik benim icin yok.

kln.png

Son düzenleme:
Amazon da fiyat politikasi enteresan, satilmasini istiyor malin. Alis fiyatinin altina dusmemek kaydiyla, fiyat dusmeye basladigi anda bekleyin. Kimse almiyorsa bir iki gune bir guncelleme gelecek ve dusme devam edecek. Ne zamana kadar? Elbette birisi sepete atip al diyene kadar. Aldiktan 1 dk sonra bile siparis iptal edilse fiyat guncelleme normale donecek.

Kiyida kosede kalmis, kimsenin umurunda olmayan mallar bile cok uygun fiyata satilabiliyor. Ama maliyetin altina verdiklerini hic sanmiyorum diyecem ama, bu amazon ne yapacagi belli olmaz.
Burada bahsettigim olay olusmaya baslamis, fiyat satis olmadikca dusmeye devam edecek. Ama biri aldigi anda geri ziplayacak

Burada bahsettigim olay olusmaya baslamis, fiyat satis olmadikca dusmeye devam edecek. Ama biri aldigi anda geri ziplayacak

bence şöyle oldu:

sistem, mekatronik forumundan linklendiğini gördü.
yapay zekaya ''git bak bakalım n'oluyo orda, bi öğren'' görevi verildi.
o da, ''efenim istekliler ama alım kararı veremiyorlar'' raporu verdi.
sistem de alım kararını hızlandırmak için indirim yaptı.

nası!..:tesekkur1:

bence şöyle oldu:

sistem, mekatronik forumundan linklendiğini gördü.
yapay zekaya ''git bak bakalım n'oluyo orda, bi öğren'' görevi verildi.
o da, ''efenim istekliler ama alım kararı veremiyorlar'' raporu verdi.
sistem de alım kararını hızlandırmak için indirim yaptı.

nası!..:tesekkur1:
Hmm, klein tools 1000 TL nin altina inmeden asla almamak lazim :katil1:

Konu ile alakalı değil ama benim de bu ürün hoşuma gitti. Startup bir ürün ama iyi bir yerden yakalamış olayı. Muhtemelen alınan ölçüleri doprudan telefoına da aktarıyordur.

Konu ile alakalı değil ama benim de bu ürün hoşuma gitti. Startup bir ürün ama iyi bir yerden yakalamış olayı. Muhtemelen alınan ölçüleri doprudan telefoına da aktarıyordur.
Uni-T LM40T :)
Oldukca benzer ama ben kullanisliliktan supheliyim. Sonucta bu sefer nereyi once olmustum vs oluyor. Kulak arkasi kursun kalem + metal metre bence oldukca kullanisli.
Bir de sabit metal metreler oluyor. Bende 100 ve 60cm 30-40cm'lik var. Bu olcumler icin o daha mantikli gibi.

Pili bitecek bir zımbırtı daha, ben almayayım :D

Çevrimiçi personel

Forum istatistikleri

Konular
6,955
Üyeler
2,824
Son üye
selocan32

Son kaynaklar

Son profil mesajları

hakan8470 wrote on Dede's profile.
1717172721760.png
Dedecim bu gul mu karanfil mi? Gerci ne farkeder onu da anlamam. Gerci bunun anlamini da bilmem :gulus2:
Lyewor_ wrote on hakan8470's profile.
Takip edilmeye başlanmışım :D ❤️
Merhaba elektronik tutsakları...
Lyewor_ wrote on taydin's profile.
Merhabalar. Elektrik laboratuvarınız varsa bunun hakkında bir konunuz var mı acaba? Sizin laboratuvarınızı merak ettim de :)
Lyewor_ wrote on taydin's profile.
Merhabalar forumda yeniyim! Bir sorum olacaktı lcr meterler hakkında. Hem bobini ölçen hemde bobin direnci ölçen bir lcr meter var mı acaba?
Back