Sercan
--
Bu gidişle çok sürmez. Ticaretten önce, fotoğraflarda görüleceği üzere oğlanın 1-2 saati kutuda yerini aldı. Bunlar ev ahalisinin şimdiden işgal planları olduğunun göstergesi.Seri üretim ne zaman?

Bu gidişle çok sürmez. Ticaretten önce, fotoğraflarda görüleceği üzere oğlanın 1-2 saati kutuda yerini aldı. Bunlar ev ahalisinin şimdiden işgal planları olduğunun göstergesi.Seri üretim ne zaman?
Şişme olmadı ama ben boyayı çok sulandırmadığım için boya katmanı biraz kalın oldu. Bazı yerlerde de damlalar oluştu. Hatta kapanmasını engelleyen yerlerden boyayı maket bıcağı ile kazıyıp tekrar seyreltilmiş boya ile ince katman sürmem gerekti.MDF yapısı higroskopik, su bazlı boyadan şişer. Belki su bazlı boyan için izolasyon/geçit astar boyalar yardımcı olur.
Ben işin teknolojik kısmından ziyade saatlere baktım.Çok severim bende saatleri. Armaninin aynısından bende de var. Ben duvardan ziyade gardrobumun içindeki bir çekmeceyi komple organizer şeklinde kare odacıklara böldürdüm. Yaklaşık 15 kareden oluşuyor, kemerlerimi ve saatlerimi burada saklıyorum. Saatler kare alanlarda boşta duruyor sizinkisi gibi saati sarabileceğim bir parça olsa gerçekten deforme olma açısından çok faydalı olacak ama, benim maalesef 3d yazıcım yok
![]()