Konu etiketleme

Yok .Bulamadı.Zaten çoğunlukla google sayfasından arama düzgün buluyor (aramanın sonuna :sites: eklediğinde)

Yok .Bulamadı.Zaten çoğunlukla google sayfasından arama düzgün buluyor (aramanın sonuna :sites: eklediğinde)

Aslında iyi arama yapması için özel eklenti aldım ama gene de google kadar iyi sonuç vermiyor.

Aslında bazı forumlardaki bazı kişilerin tüm mesajlarını Konu >>> Alt Konu şeklinde pdf e dönüştüren ufak bir eklenti yazılım olsa çok işe yarardı.Yokmu dur ki o tarz bir eklenti?

mesela EEBlog da w2aew nikli elektronik üstadı ve onun gibi olan onlarca kişi var .Toplasın onların mesajlarını her bir kullanıcı ,her kitapda bulamadığın onlarca bilgileri veriyor Ama toplamak çok büyük zaman alır
Aslında sen bu işi halledersin @taydin
Ben bişey istemem fifty fifty bile olur :katil2:

mesela EEBlog da w2aew nikli elektronik üstadı ve onun gibi olan onlarca kişi var .Toplasın onların mesajlarını her bir kullanıcı ,her kitapda bulamadığın onlarca bilgileri veriyor Ama toplamak çok büyük zaman alır
Aslında sen bu işi halledersin @taydin
Ben bişey istemem fifty fifty bile olur :katil2:

Tüm konuyu birden indirmek lazım yoksa kopuk olur yav. Öyle yapınca da forumdan direkt okuyuver :)

Tabiki konuyu indirecek Aynen Klasör yapısı gibi gösterecek.
Yoksa eğer alıntı yapmamışsa neye cevap olarak yazdığı nasıl anlaşılır .

Son düzenleme:

Çevrimiçi üyeler

Forum istatistikleri

Konular
7,158
Üyeler
2,896
Son üye
banbul

Son kaynaklar

Son profil mesajları

az bilgili çok meraklı
Prooffy wrote on semih_s's profile.
Merhaba, sizden DSO2C10 hakkında bilgi rica ettim. Yanıtlarsanız sevinirim...
Unal wrote on taydin's profile.
Timur Bey, Arduino kontrollü bir akü şarj cihazı yapmaya çalışıyorum. Aklımdaki fikri basit bir çizim olarak konu açmıştım. Özellikle sizin fikirlerinizi çok önemsiyorum.
hakan8470 wrote on Dede's profile.
1717172721760.png
Dedecim bu gul mu karanfil mi? Gerci ne farkeder onu da anlamam. Gerci bunun anlamini da bilmem :gulus2:
Lyewor_ wrote on hakan8470's profile.
Takip edilmeye başlanmışım :D ❤️
Back