Konu etiketleme

Yok .Bulamadı.Zaten çoğunlukla google sayfasından arama düzgün buluyor (aramanın sonuna :sites: eklediğinde)

Yok .Bulamadı.Zaten çoğunlukla google sayfasından arama düzgün buluyor (aramanın sonuna :sites: eklediğinde)

Aslında iyi arama yapması için özel eklenti aldım ama gene de google kadar iyi sonuç vermiyor.

Aslında bazı forumlardaki bazı kişilerin tüm mesajlarını Konu >>> Alt Konu şeklinde pdf e dönüştüren ufak bir eklenti yazılım olsa çok işe yarardı.Yokmu dur ki o tarz bir eklenti?

mesela EEBlog da w2aew nikli elektronik üstadı ve onun gibi olan onlarca kişi var .Toplasın onların mesajlarını her bir kullanıcı ,her kitapda bulamadığın onlarca bilgileri veriyor Ama toplamak çok büyük zaman alır
Aslında sen bu işi halledersin @taydin
Ben bişey istemem fifty fifty bile olur :katil2:

mesela EEBlog da w2aew nikli elektronik üstadı ve onun gibi olan onlarca kişi var .Toplasın onların mesajlarını her bir kullanıcı ,her kitapda bulamadığın onlarca bilgileri veriyor Ama toplamak çok büyük zaman alır
Aslında sen bu işi halledersin @taydin
Ben bişey istemem fifty fifty bile olur :katil2:

Tüm konuyu birden indirmek lazım yoksa kopuk olur yav. Öyle yapınca da forumdan direkt okuyuver :)

Tabiki konuyu indirecek Aynen Klasör yapısı gibi gösterecek.
Yoksa eğer alıntı yapmamışsa neye cevap olarak yazdığı nasıl anlaşılır .

Son düzenleme:

Forum istatistikleri

Konular
7,446
Üyeler
3,026
Son üye
hsng

Son kaynaklar

Son profil mesajları

Bir insanın zeka seviyesinin en kolay tesbiti, sorduğu sorulardır.
yapay zeka interneti yedi bitirdi, arama motoru kullanan, forumlara yazan kaldı mı ?
Freemont2.0 herbokolog Freemont2.0 wrote on herbokolog's profile.
nick iniz yakıyor
:D
Freemont2.0 posta Freemont2.0 wrote on posta's profile.
Merhabalar :)
az bilgili çok meraklı
Back