ibrahimcelik
Kıdemli Üye
Yazılım eğer aynı ise iki modelin de donanımı aynı gibi duruyor tek fark USB-rs232 to TTL modülü var p modelinde
Evet cihazdan cevap alabilirsem esp8266 ve bir android uygulaması yapılabilir güzel olur.Bu iş çözüldüğü zaman bir diğer güzel tarafı Wi-Fi ve Bluetooth gibi kablosuz özellik de eklenebilir…
Altyaziya gore 03:30'da cihazlarin tamamen ayni oldugunu ve kart eklemenin yeterli oldugunu soyluyor.Şurada 3005D modeline ethernet bağlantısından bahsediliyor ama kanal rusça galiba.
Bu kart biryerde satılıyormu ya da devre şeması varmı acaba, denenebilir.Altyaziya gore 03:30'da cihazlarin tamamen ayni oldugunu ve kart eklemenin yeterli oldugunu soyluyor.
Bulamadim demis videoda.Bu kart biryerde satılıyormu ya da devre şeması varmı acaba, denenebilir.
Hatırlarsan biz bunu denedik. Benim D versiyonuna doğrudan sendeki P versiyonun donanımını bağladık ve çalışmadı. Osiloskop ile baktık bir sinyal göremedik.3005P haberleşme kartı ile güç kaynağının ana kartı arasındaki protokolün detayları eevblog'da yayınlanmış durumda. Videoda da bahsediyor. Oraya bir Arduijo NANO koyup 3005D yi 3005P ye dönüştürmek mümkün. Çok güzel bir dijital hardware ve software projesi olur.
Ben rp2040 ile baştan aşşağı bir korad kontrolü yazabilirim buda bizi tamamen özgür kılar bilgisayar veya diğer iletişimlerde.Bugün youtube aşağıdaki videoya denk geldim. Eleman KA3005D'nin firmware'ni paylaşmış. Buradaki tartışma aklıma geldi. Dosyayı aşağıya ekliyorum. Eğer bir yerden KA3005P'nin firmware'i bulunursa karşılaştırma yapılabilir.