Under Ground
Aktif Üye
80 li yıllarda başlayan her yani bol plastikli araba furyasından bir esinti gibi . Nerede o eskinin her tarafı krom , her tarafı metal tank gibi V8 arabaları.
80 li yıllarda başlayan her yani bol plastikli araba furyasından bir esinti gibi . Nerede o eskinin her tarafı krom , her tarafı metal tank gibi V8 arabaları.
Kominizm zamanından mı kalmış acaba. Pek bir soğuk gözüküyor. Demir perde19293 eklentisine bak
Benim emektar bu. Polonya malıymış. Baktım ama piyasada yok sanırım. Kitleme özelliği çok güzel. Diğer mekaniklerde bu özelliği göremiyorum.
19293 eklentisine bak
Benim emektar bundan. Polonya malıymış. Baktım ama piyasada yok sanırım. Kitleme özelliği çok güzel. Diğer mekaniklerde bu özelliği göremiyorum.
evet bende bu yüzden çok istedim çelik ama sanırım şuanlık bütçemi fazlasıyla aşıyorlarKaliteli marka kumpasların çeliği çok serttir ve çene uçları ile malzeme üzerinde işaretleme yapabilirsin. Ben yıllardır benim kumpasları bu şekilde kullandım, hala çene uçları iğne gibi sivri.
sovyet işgalinde kullanılıyordu herhalde pasmı o çeneler19293 eklentisine bak
Benim emektar bundan. Polonya malıymış. Baktım ama piyasada yok sanırım. Kitleme özelliği çok güzel. Diğer mekaniklerde bu özelliği göremiyorum.
Kızilordunun tanklarını eritip yapmışlarsovyet işgalinde kullanılıyordu herhalde pasmı o çeneler
Bu resmi ben çekmedim yaw netten buldum. Bendekinde pas mas yoksovyet işgalinde kullanılıyordu herhalde pasmı o çeneler
:d yoksaa Tungsten miKızilordunun tanklarını eritip yapmışlar
heeeee bizde seni 100 yıl önceden gelen kumpasın var sanıyorduk desene abiBu resmi ben çekmedim yaw netten buldum. Bendekinde pas mas yok
O ne yav demiryolları köstekli saati gibi . Hasta oldumBenim babadan yadigar alman malı Mauser'lar var (Evet Mauser tüfeklerinin imalatçısı)
19295 eklentisine bak
19296 eklentisine bak
19297 eklentisine bak
19298 eklentisine bak
mükemmel bir kriz yönetimiBir şey anlatayım komiklik olsun. Gecen bozuk bir vana değişeceğiz büyük şu kocaman araba gibi direksiyonu olanlardan . Vana ölçüsünü alacağım enlemesine . Değişiyor ölçüleri. Yanimda ölçü alabileceğim hiçbirşey yok . Ağaçtan bir dal kestim düzgün. Vana ölçüsünde maket bıçağıyla kestim ( hiç yanimdan ayırmam maket bıçağını ) . Ambara gittim bakalım aynısından varmı diye . Ambarcı sordu vana ölçüsü ne olacak . Ağacı gösterip dedim valla bu genişlikte olacak . Dedi tam teknik elemana yakışan bir ölçüm olacak . Ambarcidan bile ayar yedik yani
Hatta plastik kumpas bile var