Kumpas

1664389774884.png

Benim emektar bundan. Polonya malıymış. Baktım ama piyasada yok sanırım. Kitleme özelliği çok güzel. Diğer mekaniklerde bu özelliği göremiyorum.

Kaliteli marka kumpasların çeliği çok serttir ve çene uçları ile malzeme üzerinde işaretleme yapabilirsin. Ben yıllardır benim kumpasları bu şekilde kullandım, hala çene uçları iğne gibi sivri.

Kaliteli marka kumpasların çeliği çok serttir ve çene uçları ile malzeme üzerinde işaretleme yapabilirsin. Ben yıllardır benim kumpasları bu şekilde kullandım, hala çene uçları iğne gibi sivri.

evet bende bu yüzden çok istedim çelik ama sanırım şuanlık bütçemi fazlasıyla aşıyorlar

Benim babadan yadigar alman malı Mauser'lar var (Evet Mauser tüfeklerinin imalatçısı)

scaled_img_0174.jpg

scaled_img_0175.jpg

scaled_img_0176.jpg

scaled_img_0177.jpg

Bir şey anlatayım komiklik olsun. Gecen bozuk bir vana değişeceğiz büyük şu kocaman araba gibi direksiyonu olanlardan . Vana ölçüsünü alacağım enlemesine . Değişiyor ölçüleri. Yanimda ölçü alabileceğim hiçbirşey yok . Ağaçtan bir dal kestim düzgün. Vana ölçüsünde maket bıçağıyla kestim ( hiç yanimdan ayırmam maket bıçağını ) . Ambara gittim bakalım aynısından varmı diye . Ambarcı sordu vana ölçüsü ne olacak . Ağacı gösterip dedim valla bu genişlikte olacak . Dedi tam teknik elemana yakışan bir yöntem ölçüm olarak . Ambarcidan bile ayar yedik yani :)

Bir şey anlatayım komiklik olsun. Gecen bozuk bir vana değişeceğiz büyük şu kocaman araba gibi direksiyonu olanlardan . Vana ölçüsünü alacağım enlemesine . Değişiyor ölçüleri. Yanimda ölçü alabileceğim hiçbirşey yok . Ağaçtan bir dal kestim düzgün. Vana ölçüsünde maket bıçağıyla kestim ( hiç yanimdan ayırmam maket bıçağını ) . Ambara gittim bakalım aynısından varmı diye . Ambarcı sordu vana ölçüsü ne olacak . Ağacı gösterip dedim valla bu genişlikte olacak . Dedi tam teknik elemana yakışan bir ölçüm olacak . Ambarcidan bile ayar yedik yani :)
mükemmel bir kriz yönetimi

Çevrimiçi personel

Forum istatistikleri

Konular
6,953
Üyeler
2,824
Son üye
selocan32

Son kaynaklar

Son profil mesajları

hakan8470 wrote on Dede's profile.
1717172721760.png
Dedecim bu gul mu karanfil mi? Gerci ne farkeder onu da anlamam. Gerci bunun anlamini da bilmem :gulus2:
Lyewor_ wrote on hakan8470's profile.
Takip edilmeye başlanmışım :D ❤️
Merhaba elektronik tutsakları...
Lyewor_ wrote on taydin's profile.
Merhabalar. Elektrik laboratuvarınız varsa bunun hakkında bir konunuz var mı acaba? Sizin laboratuvarınızı merak ettim de :)
Lyewor_ wrote on taydin's profile.
Merhabalar forumda yeniyim! Bir sorum olacaktı lcr meterler hakkında. Hem bobini ölçen hemde bobin direnci ölçen bir lcr meter var mı acaba?
Back