Logitech Unifying Alıcı Hakkında

volta

Kıdemli Üye
Logitech Unifying alıcısı kayıp klavyeye uygun Unifying alıcı yapmak mümkün müdür sizce? Yani alıcının donamımsal ve yazılımsal bilgileri klavyenin üzerindeki eepromda falan olabilir mi yada başka bir çalışan alıcıdaki bilgiler kopyalanıp değişiklikler yapılarak kullanılabilir mi?

Unifiying ise sadece alıcı satın alıp tanıtabilirsiniz. Kendiniz alıcı yapmak biraz zor olur gibi...

Unifiying ise sadece alıcı satın alıp tanıtabilirsiniz. Kendiniz alıcı yapmak biraz zor olur gibi...
Böyle çok klavye denk geliyor. Ama bir çözümü var mıdır diye burada sorayım dedim. Hazır almak muhtemelen klavye fiyatına yakındır.

Unifying alıcın varsa bunu başka cihazlar için programlayabiliyorsun. Hatta yeni versiyon unifiying (nano yazanlar eski) çalışan donanımın varsa klavye+mouse tek alıcı ile haberleşiyor.

Download Logitech Unifying Software for Mac | MacUpdate

Alıcı yada donanım üzerinde yukardaki logo varsa bu unifying olduğu anlamına gelir. Eğer alıcı üzerinde logo var ve aynı seri olmasına rağmen klavye /fare üzrinde logo yoksa yine de alıcıya eklenebiliyor.
Tek unifying alıcı 6 adete kadar fare, klavye ve oyun kolu çalıştırabiliyor.
Logitech Unifying diye bir uygulama var. Bu uygulama ile 6 taneye kadart fare/klavye tek alıcıyla eşlenebiliyor yada alıcı üzerinden düşürülebiliyor.

Unifying olmayan setlerde ise alıcısı yada fare/klavye kayıp olan cihazlarda harici klavye yada fare boştaki alıcı ile eşleşebiliyor ama 2 adetle sınırlı. Logitech gerçekten bu işi çözmüş.

Cevaplar için çok teşekkürler.Ama alıcı tek olunca bu cihazların hepsini tek bilgisayarda kullanabiliriz. Peki bu alıcının çpini kopyalayıp başka mümkün müdür sizce? Muhtemelen logitech bunun sağlam bir okuma kopyası geliştirmiştir ama yine de ben sormuş olayım :) .

Çipi kopayalamaktan ziyatde alıcıyı komple yapmanız ve çalışma mantığını çözmeniz lazım. Adet çok ise belki işe yarar ama çok uğraştırır. Hem low power olacak hem 6 taneye kadar ayrı sinyalle uğraşacak. Zor iş

NRF24Lxx'mi
Nasıl olur!!!
Bunu dünya üzerinde kararlı çalıştırabilen tek bir insan ne duydum ne gördüm.

Nrf aslında güzel firma. Bizdeki kartlar hep çin işi olduğu için sıkıntı. Orijinal kartlar güzel

Nrf aslında güzel firma. Bizdeki kartlar hep çin işi olduğu için sıkıntı. Orijinal kartlar güzel
Ben bissürü almışımdır NRF24 yüzey montajlı olanı antenlisi antensizi sermaik antenlisi hiçbiriside kararlı çalışamadı yada ben beceremedim.

nRF24L01+ ve nRF24LU1+ arasındaki fark ne acaba. Piyasada rahatça ucuz bulunan nRF24L01+. Bu hack işleminde kullanılan ise nRF24LU1+. Bu işlem için nRF24L01+ kullanılamıyor mu acaba?

nRF24L01+ ve nRF24LU1+ arasındaki fark ne acaba. Piyasada rahatça ucuz bulunan nRF24L01+. Bu hack işleminde kullanılan ise nRF24LU1+. Bu işlem için nRF24L01+ kullanılamıyor mu acaba?
Birbirinin yerine olurlar mı bilmiyorum ama NRF ile uğraşacaksan senin saçların yerini kafa derin alır :katil2:

Nordic Semiconductor Bluetooth işinin IBM'idir. Ürünleri de çok kaliteli. Ben NRF52840 modülünü ve Wireshark kullanarak BLE trafik analizi yapıyorum.

IMG_20221203_170008.jpg

Çevrimiçi personel

Çevrimiçi üyeler

Forum istatistikleri

Konular
6,922
Üyeler
2,810
Son üye
eslop400

Son kaynaklar

Son profil mesajları

hakan8470 wrote on Dede's profile.
1717172721760.png
Dedecim bu gul mu karanfil mi? Gerci ne farkeder onu da anlamam. Gerci bunun anlamini da bilmem :gulus2:
Lyewor_ wrote on hakan8470's profile.
Takip edilmeye başlanmışım :D ❤️
Merhaba elektronik tutsakları...
Lyewor_ wrote on taydin's profile.
Merhabalar. Elektrik laboratuvarınız varsa bunun hakkında bir konunuz var mı acaba? Sizin laboratuvarınızı merak ettim de :)
Lyewor_ wrote on taydin's profile.
Merhabalar forumda yeniyim! Bir sorum olacaktı lcr meterler hakkında. Hem bobini ölçen hemde bobin direnci ölçen bir lcr meter var mı acaba?
Back