lokma takımı

üzerinden 20 amper geçirip kontak direncine bakabiliriz ? bir ara elimde RVG denilen dental xraylerden vardı. şu an olsa parça parça röntgen çekip birleştirir bakardık.

bence üretim çindir ama alman standartlarına göre yapıldıysa sorun yok.

manyetik modelleme yapsak ?

sapın bir ucuna bobin sarıp elektromagnet yapıp diğer uçtan hall sensor ile ölçülebilir. bunu aynı metal ve şekilde bir simulatöre atıp devam eden tek parça metalde ne kadar manyetik alan kuvveti oluşuyor hesaplatabiliriz.

bu aslında güzel bir mülakat sorusu olabilir: elinizde şekildeki gibi bir tornavida sapı var, bu sapın içindeki metalin komple devam edip etmediği ve tek parça veya parçalı olup olmadığı konusunda kullanılabilecek non invasive teknikleri yazınız.

ürün geldi açıkçası kalitesi beklediğimden çok daha iyi. plastik kutusnun menteşe sistemi bile bunu belli ediyor. amazondan ayın 15inde sipariş vermişim, toplam 8 günde yurtdışından elime ulaştı. 800tl ürünün kendisi + kargo-gümrük vs toplam maliyet yaklaşık 1150tl oldu. bu rakama türkiyeden bu kalitede bir ürün kesinlikle alınamıyor. aslında bu setin 1/2 + 1/4 olan 98 parça versiyonu var ama 30 euro sınırı nedeniyle alamıyoruz.

37279 eklentisine bak

37280 eklentisine bak
Ben olsam kutusuna bakarak ya da malzemenin kaplamasına göre değil de sahada test ettikten sonra kalitesine karar verirdim :)

Ben olsam kutusuna bakarak ya da malzemenin kaplamasına göre değil de sahada test ettikten sonra kalitesine karar verirdim :)
yani tabi öyle ama uzay mekiği yapmıyoruz en fazla bisiklet tamir edip arabanın kapı gergi somununu açıcam. bence ürün detayları genel kalite anlayışı konusunda mutlaka fikir verir. gerçekten ucuz çin mallarında plastik kutusundan-etiketine kadar herşey buram buram kalitesizlik kokuyor. bunda öyle bir durum yok ve bu kriter açıkçası benim için yeterli. olaya F/P olarak bakmak lazım 1000 liralık maldan 5000 liralık malzeme kalitesi beklemek zaten yanlış olur.

evet acaba o soket bağlantı tornavidanın ucuna kadar tek parça mı devam ediyor diye merak ettim. elinde xray cihazı olan varsa bir resim çekelim :yerlereyat1:
Bende izeltaşın var. Lokma tornavidası sanırım ismi, sapı nispeten şeffaf olduğu için içi gözüküyor. Boydan boya devam ediyor söylediğiniz kısım.

ürün geldi açıkçası kalitesi beklediğimden çok daha iyi. plastik kutusnun menteşe sistemi bile bunu belli ediyor. amazondan ayın 15inde sipariş vermişim, toplam 8 günde yurtdışından elime ulaştı. 800tl ürünün kendisi + kargo-gümrük vs toplam maliyet yaklaşık 1150tl oldu. bu rakama türkiyeden bu kalitede bir ürün kesinlikle alınamıyor. aslında bu setin 1/2 + 1/4 olan 98 parça versiyonu var ama 30 euro sınırı nedeniyle alamıyoruz.

37279 eklentisine bak

37280 eklentisine bak
Hayırlı olsun, gayet güzel gözüküyor. 1/4" setlerdeki lokmalar zaten küçük ölçülerde olduğundan yüksek torklarda kullanılmıyor, bu nedenle dayanım sorunu çok düşük kalitedeki ürünler dışında pek yaşanmıyor.

Forum istatistikleri

Konular
6,847
Üyeler
2,779
Son üye
Kersoyu

Son kaynaklar

Son profil mesajları

hakan8470 wrote on Dede's profile.
1717172721760.png
Dedecim bu gul mu karanfil mi? Gerci ne farkeder onu da anlamam. Gerci bunun anlamini da bilmem :gulus2:
Lyewor_ wrote on hakan8470's profile.
Takip edilmeye başlanmışım :D ❤️
Merhaba elektronik tutsakları...
Lyewor_ wrote on taydin's profile.
Merhabalar. Elektrik laboratuvarınız varsa bunun hakkında bir konunuz var mı acaba? Sizin laboratuvarınızı merak ettim de :)
Lyewor_ wrote on taydin's profile.
Merhabalar forumda yeniyim! Bir sorum olacaktı lcr meterler hakkında. Hem bobini ölçen hemde bobin direnci ölçen bir lcr meter var mı acaba?
Back