Magmaweld monostick 200İ ile amatör kaynak denemeleri

En azından orta kalite bir elektronik maske tavsiye ederim biraz pahalı olsa da pratiklikte cam maske ile arasında dağlar vardır.
kullanmadığınız zaman elektrodların ambalajını steçle falan sarın, havadan nem alıp zamanla kötüleşir.

En azından orta kalite bir elektronik maske tavsiye ederim biraz pahalı olsa da pratiklikte cam maske ile arasında dağlar vardır.
kullanmadığınız zaman elektrodların ambalajını steçle falan sarın, havadan nem alıp zamanla kötüleşir.
Otomatik kararan maskeyi gelecek ay ortası gibi almayı planlıyorum tavsiyeniz varsa link alabilirim.

Eldivenlerim geldi :dans1:
IMG_20241123_112658.jpg

38395 eklentisine bak

İki tane yarım cm kalınlığında yada daha kalın da olabilir iki silindirik vida gibi malzeme resimdeki gibi kaynak nasıl yapılır bir fikriniz var mı ? yani tekniği nedir ? ikinci resimdeki gibi görüntü olsun istiyorum
Kaynatılacak yere iki taraflı kaynak ağızı açmak temiz ve sağlam iş çıkartır. Küçük çaplı ince malzemeleri kaynatmak için stick weld pek uygun değil, ustalık gerektirir. İmkan varsa tig kullanılmalı.

Çevrimiçi personel

Forum istatistikleri

Konular
6,953
Üyeler
2,824
Son üye
selocan32

Son kaynaklar

Son profil mesajları

hakan8470 wrote on Dede's profile.
1717172721760.png
Dedecim bu gul mu karanfil mi? Gerci ne farkeder onu da anlamam. Gerci bunun anlamini da bilmem :gulus2:
Lyewor_ wrote on hakan8470's profile.
Takip edilmeye başlanmışım :D ❤️
Merhaba elektronik tutsakları...
Lyewor_ wrote on taydin's profile.
Merhabalar. Elektrik laboratuvarınız varsa bunun hakkında bir konunuz var mı acaba? Sizin laboratuvarınızı merak ettim de :)
Lyewor_ wrote on taydin's profile.
Merhabalar forumda yeniyim! Bir sorum olacaktı lcr meterler hakkında. Hem bobini ölçen hemde bobin direnci ölçen bir lcr meter var mı acaba?
Back