İlerde işinize yarar diye paylaşayım dedim.Yok abi daha yerde yapamıyorum merdiveni kim kaybetmiş de ben bulayım
İlerde işinize yarar diye paylaşayım dedim.Yok abi daha yerde yapamıyorum merdiveni kim kaybetmiş de ben bulayım
Teşekkür ediyorum sağ olunİlerde işinize yarar diye paylaşayım dedim.
Otomatik kararan maskeyi gelecek ay ortası gibi almayı planlıyorum tavsiyeniz varsa link alabilirim.En azından orta kalite bir elektronik maske tavsiye ederim biraz pahalı olsa da pratiklikte cam maske ile arasında dağlar vardır.
kullanmadığınız zaman elektrodların ambalajını steçle falan sarın, havadan nem alıp zamanla kötüleşir.
Kaynatılacak yere iki taraflı kaynak ağızı açmak temiz ve sağlam iş çıkartır. Küçük çaplı ince malzemeleri kaynatmak için stick weld pek uygun değil, ustalık gerektirir. İmkan varsa tig kullanılmalı.38395 eklentisine bak
İki tane yarım cm kalınlığında yada daha kalın da olabilir iki silindirik vida gibi malzeme resimdeki gibi kaynak nasıl yapılır bir fikriniz var mı ? yani tekniği nedir ? ikinci resimdeki gibi görüntü olsun istiyorum
Torna aynası ve benzer bir fikstür ile yapıyorlar.38395 eklentisine bak
İki tane yarım cm kalınlığında yada daha kalın da olabilir iki silindirik vida gibi malzeme resimdeki gibi kaynak nasıl yapılır bir fikriniz var mı ? yani tekniği nedir ? ikinci resimdeki gibi görüntü olsun istiyorum